Ko sem prvič v živo videla paket z Mifold sedežem me je najprej presenetilo, da je otroški sedež mogoče narediti tako majhen. Pri nas se je to že večkrat izkazalo za zelo praktično.
Zdaj je prestavljanje sedežev iz avta v avto postalo zelo enostavno. Oba otroka sta v šoli in poleg rednih obveznosti in vsega, kar rada počneta, pogosto kombiniramo prevoze. Ker je sedež je lahek in ker se lepo zloži in pospravi v torbico, ne zavzame veliko prostora. Otrokoma zdaj lahko v nahrbtnik, poleg malice in rezervnih oblačil, dodamo še avto sedež, če vemo, da ga bo kasneje potreboval. V šolski torbi, zavzame približno toliko prostora kot športna oprema. Prav tako je Mifold postal obvezna oprema, kadar gresta  otroka na počitnice k babici in dedku.
Način pripenjanja se mi zdi inovativno dodelan. Otrok je na enostaven način hitro in varno pripet in pripravljen za vožnjo. Pri večjih sedežih se je otrokoma pogosto dogajalo, da si nista mogla pripeti pasu, ker se je zaklop za pas skril pod otroški sedež, zdaj je pripenjanje veliko bolj enostavno.
Še posebno dobro se obnese kadar so v avtu trije otroci, ker je drugače težko namestiti tri otroške sedeže hkrati. Zaradi Mifoldovega dizajna, ki zavzame veliko manj prostora od običajnih otroških sedežev, lahko zdaj tudi trije otroci udobno sedijo na zadnji klopi.
Oba, sedež in torbica sta lepo dizajnirana. Barvne kombinacije sedežev se mi zdijo zelo posrečene. Vidi se, da je vsak detajl oblikovno dodelan. Materiali so prijetni na otip. Vse deluje kompaktno in natančno izdelano.
Mifold nam omogoča zelo preprost način, kako poskrbeti za varnost med vožnjo otrokoma, še posebno kadar kombiniranje prevozov predstavlja izziv.

Avtor: Janja Baznik, www.janjabaznik.com

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki