Januarja lansko leto sva se razšla s partnerjem. Vsakodnevno življenje z dvemi hčerkami mi je po nekaj tednih postalo izredno naporno. Dnevno mi je zmanjkovalo energije. Stres se je vsak dan samo povečeval, energije je primanjkovalo in konec dneva sem bila kot »cunja«. Dobila sem še novo, bolj zahtevno službo, in tu je še pomlad, kar pomeni, da sem bila že tako kronično utrujena. Vsak dan ista opravila – vstati, pripraviti hčerki za v vrtec, peljati v vrtec, odhod v službo, služba, nazaj v vrtec, domov skuhat, biti zunaj z otroci, večerja, otroci spat, pospravljanje za večerjo, obešanje perila, zlaganje … in je takoj ura polnoč, ko se odpravim še jaz spat. Spala sem praktično 4-5 ur na noč. Po domače povedano sem bila »skurjena«, kar se je začelo poznati tudi na mojem zdravju.
Enterosgel

Enterosgel

Razmišljala sem, kaj bi mi lahko pomagalo. Razmišljala sem o dieti, čistilni kuri za telo. Mogoče bi mi pomagalo, vsaj premagati kronično utrujenost. Potem sem se spomnila na Enterosgel, ki čisti telo toksinov. Pred kratkim sem izdelek Enterosgel preizkusila na moji starejši hčerki zaradi atopijskega dermatitisa in kasneje tudi zaradi trebušne viroze. Izkazal se je odlično.

Spomnila sem se, da je Enterosgel odličen tudi za sezonsko razstrupljanje telesa, premagovanje stresa in podporo imunskemu sistemu. In zakaj pa ga ne bi preizkusila še na sebi sem. Izgubiti nimam kej, bolj utrujena že ne morem biti, kot sem.

Začetek

Izdelek sem testirala mesec dni, uporabljam ga še vedno vsak dan, samo odmerek imam manjši. Začetno sem ga jemala 3x na dan, torej zjutraj eno žličko, popoldne eno žličko in zvečer eno žličko. Po enem tednu se je že opazila razlika. Zjutraj sem bolj lahkotno vstala iz postelje, čez dan sem že veliko lažje funkcionirala, imela sem za malo več energije za vse.

razstrupljanje telesa

2. teden

Po 14 dneh uporabe se je energija še povečala. Opazila sem, da se je tudi trebušček zravnal in nisem bila več napihnjena (kar je poleg hrane tudi posledica stresa). Četudi sem bila mentalno utrujena, fizično sem bila še vedno na nivoju, da se veliko lažje zdržala čez dan.

4. teden

Po enem mesecu, sem pa ugotovila, da se mi je tudi imunski sistem dvignil, moje telo in glava nista utrujena, kot mesec prej. Veliko lažje se spopadam z vsakodnevinimi opravili in tudi volja se mi je izbojšala.

Enterosgel

Enterosgel

Počutila sem se boljše. Zato sem se odločila, da se malo nagradim z večerom zabave s prijateljicami. Sevede smo popile malo več alkohola, kot smo nameravale in je bil naslednji dan težek 🙂 Pozabila sem kako grozno to zgleda! Naslednji dan sem takoj povečala odmerek Enterosgela. Torej sem ga vzela na dve uri po eno žličko in naj vam povem, da ni boljšega zdravila za pozdravi »mačka« kot to! Kar je v bistvu precej logično, ker je namenjen izločanju toksinov iz telesa in pri tem je izredno uspešen.
Enterosgel

Povem vam, da je Enterosgel res vsestranski proizvod, ki čisti telo vseh toksinov, pomaga pri virozah in je izreden pri atopijskem dermatitisu. Če želite hitreje premagati utrujenost, bi se radi razčistili ali zaščitili otroka pred virozami, potem preizkusite Enterosgel. Verjemite ne bo vam žal. Jaz in moje hčerke ga preventivno redno uporabljamo, svetujem pa ga prav vsaki mamici, ki jo poznam.

Srečno <3
 
Razstrupljanje

Preberi še:


Avtor: Urška Virant, Moj sanjski poklic je mamica.

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki