”Ura je 14:55h, še 5 minut me loči do konca uradnega delovnega časa v pisarni. Zeham že od jutra. Pohiteti moram po svojega skoraj dve leti starega navihančka, ki me v vrtcu že zagotovo nestrpno pričakuje. Vem, da me čaka čudovit a naporen popoldan, saj dobimo še obisk, hkrati pa sem z mislimi že v jutrišnjem dnevu, ko imam na drugem koncu Slovenije pomemben sestanek. Pozabila sem omeniti še, da v mojem telesu bije še eno srce, zato je utrujenost resnično na vrhuncu.

Utrujenost in pomanjkanje energije

Zvečer se moram na jutri še pripraviti in resnično upam, da je pred nami dobra, prespana noč. Takšnih dni je v zadnjih dveh letih za menoj ogromno in če pomislim, kolikokrat sem poleg vsakodnevne utrujenosti še zbolela za raznimi virusi in trpela zaradi pomanjkanja energije, se včasih res vprašam, kako sem preživela. Tri mesece nazaj sem se prvič srečala z Enterosgelom. V oči mi je padel predvsem zaradi odebeljenega napisa, da je prava izbira za krepitev imunskega sistema.

Ne glede na sicer zdravo prehrano sem tokrat ob vseh obveznostih resnično potrebovala še nekaj, kar bo podpora mojemu telesu in dobremu počutju. Zelo sem bila vesela ravno dejstva, da je povsem varen tudi med nosečnostjo, saj to pomeni le eno – da gre za resnično dober ter učinkovit izdelek.

“V pisarno sem ponovno začela prihajati nasmejana”

Kmalu za tem sem ga začela uporabljati in na svojem počutju sem že v nekaj dneh opazila prve spremembe. Veliko mi je pomenilo že to, da sem v službenem času bila bolj osredotočena na delo kot na svoje utrujeno počutje in tako sem v pisarno ponovno začela prihajati nasmejana, hkrati pa sem imela energije dovolj tudi za igralni popoldan s svojim malčkom. Enterosgel je že tukaj izpolnil vsa moja pričakovanja, saj sem ga kupila ravno z razlogom, da izboljšam svoje slabo počutje in neprestano utrujenost. A sedaj, ko je Enterosgel del mojega vsakdanjika že skoraj tri mesece vidim, da je njegova funkcija prešla moja pričakovanja, saj se je izkazal tudi na
drugih področjih.

Če sem se prej iz meseca v mesec borila z raznimi virusi in prehladi sedaj trkam po lesu (ali pa morda kar po Enterosgelu), da zadnje tri mesece ohranjam svoje zdravje na vrhuncu. Zboleti v času nosečnosti je res neprimerno, saj se mora telo z virusi bolj ali manj boriti samo, brez pomoči tablet ali antibiotikov. Ob tako slabem imunskem sistemu kot sem ga imela sama, je bilo to resnično težko, zato so se moje bolezni vlekle iz tedna v teden, iz meseca v mesec. Včasih se mi je zdelo, kot da potrebujem pol leta počitka in tišine, da se dokončno pozdravim, a očitno je bila le manjša podpora Enterosgela mojemu zdravju dovolj.

Enterosgel je sicer resnično vsestranski, saj pomaga tudi pri ostalih zdravstvenih težavah, kot so prebavne motnje, alergijske bolezni, težave z želodcem, razdražljivem črevesju itd. Ker razstruplja, očisti telo in organe, je prava izbira tudi ob zastrupitvah, driski ali moteni prebavi.

Primeren je tudi za otroke od prvega leta starosti naprej, zato na spletni strani Enterosgel že pogledujem za novim paketom, ki ga bom tokrat namenila svojemu sinčku. Čeprav je zdrav, bo Enterosgel njegovo zdravje le še okrepil in to je meni, kot mamici, za svojega otroka najbolj pomembno.

Anja Cimerman


Preberi še:

 

Avtor: Uredništvo Nosečke

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki