Pozdravljene nosečke! Vedno sem si želela biti noseča v poletno toplih dneh, a na žalost sem vedno naletela na zimo. No, nič zato, mi je pa sedaj toliko lepše ko lahko vozičkam v toplih dneh in ne v tistih turobnih in mrzlih. Zakaj sem si tako želela poletja? Prav zato ker se lahko lepše oblečeš in vedno poudariš ter pokažeš svoj nosečniški trebuščk na katerega si tako ponosna.

Za vas sem pripravila članek, v katerem bi vam rada svetovala oziroma podala kakšen nasvet, kako se obleči, ko si nosečka v poletnem času. Gledala sem tako na nosečke suhice, kot tudi na tiste z oblinami.

Oprijete elastične oblekice

Te sem vedno občudovala na vseh nosečkah. Kar oči se mi zaiskrijo, ko vidim kakšno prekrasno nosečko s čudovito postavo in ko kljub trebuščku izgleda fanstastično. Prav te oblekice postavo še bolj pudarijo in če ste resnično ponosne na svoje nosečniško telo in njegove obline bo ta prava za vas. Slabost je lahko edino ta, da vam je hitreje vroče v njej.

 

Široke in ohlapne obleke

Te so primerne prav za vse oblike telesa v nosečnosti. Priporočala bi jih v res vročih dneh, ko si res ne želite nič oprijetega na sebi. Še boljše bi bilo, če bi bila le ta iz lahkih in tankih materialov. Super bi bila za kakšen poletni večer ali sprehod ob obali in še čudovito bi izgledale.

Hipi tunike

Fantastična kombinacija, se strinjamo ane? Prav tako primerna za vse nosečke. To je res must have outfit za vsako. Nosimo jo lahko vsakodnevno in v katerem koli delu dneva in prepričana sem, da boš super in še dobro se boš počutila.

​Odpete jeans srajčke

Verjamem da ima marsikatera nosečka doma en kupček srajčk, tako z dolgimi kot tudi s kratkimi rokavi. Te ti lahko zelo prav pridejo tudi v tem čudovitem času. Le obleči jo in jo pusti odpeto, spodaj pa obleci kakšno bolj oprijeto majčko. Lahko jo celo zavežeš in tako še bolj poudariš trebušček. Zagotavljam ti, da boš prava fashion nosečka.

​Dolga krila

Tudi ta so krasna za poletne dni. V kombinaciji s kakšno bolj oprijeto majčko bo outfit še toliko boljši. Krilo lahko nosiš tudi bolj na bokih, če ti to seveda paše.

Pajkice zmagajo

Na to pa res ne smem/smeš pozabiti, ker to pa res ima vsaka nosečka. Brez pajkic preprosto ne moremo in si ne predstavljamo nosečnosti brez njih. Super so za doma, ko se res rada počutiš udobno.

​Ne dvomim, da karkoli boš dala nase, boš izgledala super, saj vsaka nosečka izgleda prekrasno, ker izžareva tisto iskrico, saj bo le postala mama. Ne pozabi pa tudi na kakšen košček nakita ali modnega dodatka, saj boš svoj izgled tako še popestrila.

Ti pa tudi priporočam, da ne nakupuješ preveč nosečniških oblačil, ker je res potrata denarja. Še vedno boš lahko našla čudovita oblačila zase na navadnem oddelku, se pravi tam, kjer si že pred nosečnostjo nakupovala. Poglej tudi v svoje omare, saj sem prepričana da boš tudi tam našla kaj zase v tem čudovitem času. Skratka izgledaš čudovito in se ne boj pokazati svoje obline.


Avtor: Aleksandra Šefran, www.modernamama.si

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki