Valentinovo je priložnost, da svojemu dragemu ali dragi podarite nekaj resnično posebnega in dragocenega – znanje in pripravo na eno najpomembnejših vlog v njihovem življenju. Darilni bon za Šolo za starše je izjemno darilo, ki prinaša ljubezen in skrb za prihodnost. To je darilo, ki se dotakne src in življenj, ponuja neprecenljivo podporo in znanje za obdobje, ki je polno izzivov in lepot. Naj bo to Valentinovo darilo, ki resnično šteje.

Darilni bon za Šolo za starše predstavlja edinstveno in izjemno uporabno darilo za Valentinovo, namenjeno bodočim staršem. Z vključitvijo 17 slovenskih zdravnikov in strokovnjakov, ta program ponuja obsežno znanje o porodu in prvem letu starševstva, prilagojeno specifično za Slovenijo.

Poleg tega obsega napredno znanje s področij, ki jih druge platforme ne pokrivajo, in nudi dostop do več kot 10 ur predavanj ter 250 strani literature z dodatnimi bonusi. Več informacij je dostopnih na spletni strani Šole za starše >

💝 Akcija za valentinovo 💝

Samo do 16. 2. 2024 pa poteka akcija s 14% popustom, na celotni program Šole za starše, ali pa na naku DARILNEGA BONA.

Koda za popust je: LJUBEZEN


Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki