Pričakovanje novega družinskega člana je eno najbolj vznemirljivih in čarobnih obdobij v življenju vsake ženske in njene družine. Nosečnost prinaša s sabo val čustev, od veselja in navdušenja do skrbi in negotovosti. Vsak bodoči starš doživlja to obdobje na svoj edinstven način, vendar je skupna nit vsem občutek pričakovanja in priprav na prihod novega življenja. V pričakovanju novih izzivov nosečnost in starševstvo v življenje prinašata nov navdih, še več veselja in občutek izpolnitve. Ni lepšega, kot svojega otroka videti rasti in ga voditi skozi največje življenjske mejnike. V obeh čudovitih življenjskih obdobjih vam ob strani stoji tudi dm Slovenija, kjer so za vas pripravili velik nabor ugodnosti in nasvetov za nosečnice in starše. 

Kuponi do 25% za popusta na znamke

Lelosi
Hajdi
Medgen
Lesnina
Mali zakladi
Minicity
Šola za starše
BigBang
Kompas
Intersport

in mnoge druge!

Ugodnosti za nosečnice

Nosečnost in pričakovanje novega družinskega člana je posebno obdobje za vse bodoče starše. Obdobje, polno vznemirljivih in čudovitih trenutkov, ko je nosečnica obkrožena z ljubeznijo in podporo svojih najbližjih.V dm prodajalnah po vsej Sloveniji lahko nosečnice na blagajni prevzamete brezplačno knjižico Ugodnosti za nosečnice, v kateri so vam na voljo nasveti in številne ugodnosti. Knjižica Ugodnosti za nosečnice vsebuje 145 kuponov z različnimi ugodnostmi. V njej boste našle:

  • kupone ugodnosti z večkratnimi točkami,
  • dm kupone z večkratnimi točkami, ki jih boste prejeli na vaš račun in s katerimi boste dodatno prihranile,
  • kupone ugodnosti, s katerimi boste prihranile pri nakupu drugih izdelkov ali storitev, ki jih potrebujete zase ali za novega družinskega člana

Kako do knjižice Ugodnosti za nosečnice?

Nosečnice ste upravičene do ene knjižice Ugodnosti za nosečnice, te bodo v vseh dm prodajalnah na voljo do 30. aprila 2025. Ob prevzemu knjižice za nosečnice enostavno predložite svojo aplikacijo Moj dm ali dm active beauty kartico in pazite pri koriščenju teh, saj ugodnosti v knjižici ne veljajo za nakupe v spletni trgovini www.dm.si.

Ugodnosti za starše

Starševstvo je ena izmed najbolj čudovitih in pomembnih življenjskih izkušenj, polna izzivov in radosti. Uživajte v vseh trenutkih, naj bodo polni neprecenljivih spominov in izkušenj. Da bodo družinski trenutki še lepši, pa poskrbi knjižica Ugodnosti za starše, v kateri je kar 306 kuponov z ugodnostmi, kar vam bo zagotovo olajšalo finančne skrbi in se boste lažje osredotočili na skrb za novorojenčka. Tudi to knjižico lahko na blagajni prevzamete brezplačno. Knjižica poleg kuponov vsebuje še dragocene nasvete za lažje starševstvo.

Kako do knjižice Ugodnosti za starše?

Starši ste upravičeni do ene knjižice Ugodnosti za starše, te bodo v vseh dm prodajalnah na voljo do 30. aprila 2025. Ob prevzemu knjižice za starše enostavno predložite svojo aplikacijo Moj dm ali dm active beauty kartico in pazite pri koriščenju teh, saj ugodnosti v knjižici ne veljajo za nakupe v spletni trgovini www.dm.si.

Paket dobrodošlice za bodoče in novopečene starše

Rojstvo je življenjsko darilo, zato želimo tudi novorojenčke in njihove starše na novo pot pospremiti s paketom dobrodošlice, ki bo prve skupne trenutke naredil še bolj neprecenljive.  Ker izbira darila ni vedno preprosta, smo v dm Slovenija posebej za to priložnost oblikovali dm Baby box, ki na podlagi izkušenj mamic vsebuje nabor izdelkov, ki jih bosta novopečena mamica in dojenček potrebovala. Paket dm Baby box je tako odlična izbira za vse nove starše in čudovito darilo ob rojstvu otroka. Ekskluziven paket dobrodošlice dm Baby box, ki ga krasijo ilustracije slovenske ilustratorke Nine Štajner, vsebuje kar 18 izdelkov ter je na voljo v vseh dm prodajalnah in dm spletni trgovini v omejeni količini za samo 12,99 evra.

Redni nakupi prinašajo dodatne točke

Mesečni nakupi izdelkov za nego nosečnic, dojenčkov in otrok vam vsakega 10. v naslednjem mesecu prinesejo še dodatne kupone z večkratnimi točkami. Tako vam nakup otroških izdelkov nad 25 evri prinese kupon za 10x točke na otroške izdelke v naslednjem mesecu, nakup otroških izdelkov nad 50 evrov pa prinese kupon za 20x točke na otroške izdelke v naslednjem mesecu.

NOVOST: V pogoj za pridobitev kupona se sedaj upoštevajo tudi nakupi v dm spletni trgovini. Kupon, ki ga 10. v mesecu prejmete v aplikacijo, pa lahko unovčite ali v prodajalni ali pa v dm spletni trgovini.

Avtor: Uredništvo Nosečke

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki