Vstopila si v čarobno obdobje svojega življenja, ko se v tebi prepletata pričakovanje in veselje. Vsak dan prinaša nove občutke, nove izkušnje in nova vprašanja. Nosečnost je posebno potovanje, polno lepih trenutkov in izzivov, ki te pripravljajo na najlepšo vlogo – materinstvo.

Na tej poti si zaslužiš vso podporo in ljubezen, zato smo zate pripravili vrsto člankov, ki ti bodo pomagali razumeti tvoje telo, spremljati razvoj tvojega otroka in se pripraviti na prihod novega člana družine. Tukaj je nekaj tem, ki jih lahko raziskuješ:

Nosečnost

Porod


Spletna šola za starše

Si vedela, da 86% staršev ne prejme pravih informacij o porodu in starševstvu?

Tukaj smo zate, da te po korakih, z več kot 17 zdravniki, pripravimo, da boš šla v poporodno sobo mirna in prepričana vase – z našim celostnim programom Šola za starše, kjer se boš naučila vse tehnike za lajšanje bolečine med porodom, kakor skrbeti zase v poporodnem obdobju, vse o dojenju ter negi dojenčka. Strokovna vsebina je na voljo 24/7 – na telefonu, računalniku ali tablici, za obdobje CELEGA LETA!

100% PRIZNAN PROGRAM, ustvarjen v sodelovanju s slovenskimi zdravniki, pripravljen po učnem načrtu uradnih šol za starše z dodano edinstveno in sodobno strokovno vsebino.

Pridobi znanje, ki ga ne boš našla v klasičnih šolah za starše ali na spletu! 


Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki