Pozdravljene mamice in nosečke!

Kako se ve spopadate z utrujenimi nogami? Kot mamica dvema sončkoma dobro vem kako pomembno je da so noge spočite, kar pa je pri mamicah res bolj redko. Po poklicu sem medicinska sestra in prav ta poklic zahteva da sem veliko na nogah in tudi po končani službi mi otroci ne dopuščajo počivanje, zato so moj noge vsak večer izjemno utrujene. Predvsem je težko tudi v nosečnosti, ko so noge težke in otekle. Z zatekanjem nog nisem imela velikih problemov, sploh v drugi nosečnosti ne ko sem bila na bolniški skoraj ves čas. V prvi je bilo hujše, saj sem bila do konca nosečnosti v službi. Domov sem dobesedno hodila s slonjimi nogami.

Kakšno rešitev sem našla? Velikokrat sem si privoščila kakšno kopel za noge, a mi ni kaj dosti pomagalo. Uporabljala sem razna mazila, podlagale noge (višji položaj), da bi se noge le malo spočile. No, saj ne rečem da mi ni pomagalo prav nič. Najtežje mi je bilo, ko sem prišla iz popoldanskega turnusa, ko so mi noge kar žarele.

Pred časom sem v eni iz med prodajaln našla enkratno kremo, ki mi od takrat pomaga da se lažje spopadam z utrujenimi nogami. Našla sem kremo LAHKONOG, znamke LEKOVITA. Fantastična je zaradi svojih sestavin in predvsem njenega učinka. Učinka, ki moje noge noro dobro hladi. Poleg hladilnega učinka je tudi izredno negovalna in moja koža je po uporabi res mehka in navlažena. Sestavine ki res pripomorejo k temu da se noge vsaj malo spočijejo so: arnika, divji kostanj, ognjič, olje pšeničnih kalčkov, kafra, mentol. Te so tiste, ki so mene osebno najbolj navdušile.

Kremo uporabljam predvsem v večernem času, ko otroci zaspijo in ko pridem iz pod tuša. Na kavču, gledam svojo najljubšo serijo in ob tem razvajam svoje utrujene noge, kaj lepšega. Občasno kremo uporabim tudi v jutranjem času, sploh ko vem da je dolg in naporen dan pred menoj. Krema je lepo mazljiva in se hitro vtre v kožo. Lepo diši in po njen diši cela spalnica.

Mamice, nosečke to kremo vam toplo priporočam. Zakaj bi trpele, če ni treba. Raje se malo razvajajte in seveda nogice tudi.


Avtor: Aleksandra Šefran, www.modernamama.si

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki