Predstavljamo vam popolnoma novo pediatrično ordinacijo v Kliniki NYD, kjer so vaši malčki in otroci vedno na prvem mestu. Strokovnjaki, ki delujejo na področju pediatrije klinike NYD, imajo s takšnimi pregledi in posveti strokovne izkušnje. Pregledi in posveti so izvedeni varno in profesionalno. V tej kliniki se trudijo, da so vaši otroci zdravi, uravnoteženo razviti in polni energije.

Kdaj se odločiti za privatnega pediatra?

Pediatri so odgovorni za spremljanje rasti in razvoja otrok, diagnosticiranje in zdravljenje običajnih otroških bolezni ter obvladovanje kroničnih bolezni. Obravnavajo tudi vprašanja, povezana s prehrano, vedenjem in čustvenim počutjem. Poleg je pogosto sodelovanje z drugimi zdravstvenimi delavci, da se zagotovi splošno zdravje in dobro počutje mladih pacientov.

Pediatrična oskrba zajema širok spekter medicinskih disciplin, vključno s splošno pediatrijo, pediatričnimi subspecialnostmi, kot so pediatrična gastroenterologinja, hepatologija in nutricionistika, pediatrična nefrologija in številne druge. Pediatri lahko tudi svetujejo staršem in skrbnikom o vprašanjih, povezanih z varnostjo in preventivno oskrbo otrok.

V Kliniki NYD zagotavljajo celovito zdravstveno oskrbo, ki skrbi za ustrezno rast in razvoj vaših otrok. Njihovi strokovnjaki so vedno na voljo za vsa vaša vprašanja in skrbi, od najmanjših težav do kompleksnih zdravstvenih izzivov.

Na voljo tudi različna testiranja na intoleranco

Poleg splošne pediatrične oskrbe v kliniki NYD izvajajo tudi gastroenterološka testiranja. To je še posebej pomembno za vse mame, ki se soočajo s težavami svojih otrok, povezanimi s prebavili. Najsodobnejša oprema in strokovno osebje zagotavljata, da so pregledi izvedeni varno in profesionalno. Od testiranja za različne intolerance do specializiranih pregledov, kot so endoskopske diagnostike prebavil, v Kliniki NYD ponujajo celovito oskrbo za vaše najmlajše.

Zdravniki specialisti v NYD Kliniki izvajajo teste za intoleranco na:

  • Laktozo
  • Fruktozo
  • Glukozo
  • Sorbitol

Ter teste za: 

  • Celiakijo
  • Helicobacter pylori

Spoznajte ekipo NYD klinike

Med njihovimi strokovnjaki je tudi izjemna dr. Eva Miler Mojškerc, spec. pediatrije in gastroenterologije. Njena predanost, strokovnost in dolgoletne izkušnje so zagotovilo, da je vaš otrok vedno v najboljših rokah. Skupaj z njo deluje ekipa izkušenih pediatrov, ki so specializirani za različna področja otroškega zdravstva.

Kakšne so prednosti obiska privatnega pediatra?

Pediatri so specializirani za posebne zdravstvene potrebe otrok in imajo obsežno usposabljanje ter izkušnje pri diagnosticiranju in zdravljenju otroških bolezni in stanj. Poznajo fizični, čustveni in socialni razvoj otroka in lahko zagotovijo zdravstveno varstvo, primerno starosti. Pediatri imajo tudi otroku prijazen pristop, ki otrokom omogoča lažjo komunikacijo in prijetno počutje med samimi zdravniškimi obiski. Z obiskom pediatra zagotovite, da bo vaš otrok prejel specializirano oskrbo, prilagojeno njegovim potrebam.

Kdaj peljem otroka na pregled?

Priporočljivo je, da otroka redno vodite k pediatru na redne preglede in cepljenja. Poleg tega se morate posvetovati s pediatrom, če vaš otrok kaže znake bolezni, kot so vročina, kašelj, nenavaden izpuščaj, težave z dihanjem ali pomembne spremembe v vedenju ali apetitu. Redni obiski pri pediatru pomagajo spremljati rast, razvoj in splošno zdravje vašega otroka.

Z obiskom pediatra v Kliniki NYD zagotovite, da bo vaš otrok prejel najboljšo možno oskrbo. Vabimo vas, da se osebno prepričate o kakovosti storitev, ki jih ponujajo, in se pridružite številnim zadovoljnim staršem. Vaša odločitev za Kliniko NYD je odločitev za zdravje in dobro počutje vašega otroka.

Za več informacij obiščite Kliniko NYD ali nas kontaktirajte preko našega medija. Veselimo se vašega obiska in vam stojimo ob strani na poti k zdravju vaših otrok!

Avtor: Uredništvo Nosečke

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki