V obdobju nosečnosti in prvih mesecih z dojenčkom cenimo trenutke, ko si lahko privoščimo počitek, nežnost in mirno spanje. Želimo si, da bi te trenutke ohranili čim dlje.

Z našimi vrhunskimi ročno izdelanimi tekstilnimi izdelki Bubaba by FreeON, prinašamo udobje, uporabljamo prijetne materiale in ponujamo privlačne vzorce. Ti izdelki zagotavljajo prijetno izkušnjo tako bodočim mamam kot tudi dojenčkom in otrokom. Vsak kotiček, ki ga opremimo z našimi visokokakovostnimi tekstilnimi stvaritvami, se preoblikuje v udoben kotiček, vsak objem pa ponuja nežno zatočišče.

Naša strast in skrb za najmlajše so začetek vsega. To je iskra, ki sproži proces – najprej oblikovalci ustvarijo skico, nato sledijo vzorci tkanine, kroji ter različne ilustracije in grafični dizajn. Nato spretni člani naše proizvodne ekipe sprejmejo te vzorce in izdelajo kose tkanine, ki jih natančno izrežejo in nato s posebno pozornostjo in kakovostjo zašijejo v popoln izdelek. Ta izdelek nato potuje v oddelek za pakiranje, kjer se pripravi za dostavo končnim uporabnikom: staršem in otrokom.

Od leta 2011 se posvečamo ustvarjanju vrhunskih izdelkov za dojenčke, a trenutno smo še bolj osredotočeni na njihovo varnost, udobje in nežnost. Naša nova kolekcija, ki bo na voljo to jesen, prinaša nove barvne odtenke, pozornost do detajlov in še bolj sofisticirane izdelke. 

Poleg že znanih artiklov, kot so posteljnina, vzmetnice, rjuhe, blazine za dojenje, odeje, spalne vreče, fotelji in drugi izdelki, smo v letošnjo ponudbo vključili tudi sveže novosti. Med njimi so 5-delna otroška posteljnina, 2-delna prešita posteljnina s polnilom, zložljiva vzmetnica v praktični torbi, spalne vreče z odprtinami za noge, igralne podloge in še mnogo več. Zares se trudimo, da zajamemo vse kategorije opreme za dojenčke, otroke in nosečnice.

Starši lahko z zaupanjem izberejo izdelke Bubaba by FreeON, saj zagotavljamo, da so izbrali vrhunsko kakovost za svoje otroke. Pri vseh naših izdelkih uporabljamo izključno preverjene in visokokakovostne materiale, ki so podvrženi kontrolam in certifikatom, vendar pa smo najbolj ponosni na našo izjemno kakovost šivanja. Aktualen katalog Bubaba by FreeON je na voljo za ogled na naši spletni strani: www.freeon.si/katalogi, vsi izdelki pa so na voljo v prodajalnah Baby Center in v njihovi spletni trgovini na www.babycenter.si.

Sejem Kind & Jugend – predstavitev novosti in trendov

Med 7. in 9. septembrom 2023 je v nemškem mestu Köln potekal prestižen sejem otroške opreme, Kind & Jugend, ki velja za enega izmed večjih v svoji kategoriji. Na tej izjemni prireditvi je bila prisotna tudi naša blagovna znamka FreeON, skupaj s svojimi priznanimi podznamkami, kot so Bubaba by FreeON, Free2Play in Free2Move. Sodelovanje na tako pomembnem sejmu je predstavljalo odlično priložnost za predstavitev naše raznovrstne ponudbe izdelkov tistim, ki jo najbolj potrebujejo, obenem pa so se odprle tudi številne nove poslovne možnosti.

Poleg razstavljanja izdelkov smo na sejmu vzpostavili dragocene nove stike in sodelovanje z uglednimi strokovnjaki ter vodilnimi podjetji v panogi otroške opreme. Sejem je bil izjemna priložnost za izmenjavo idej, spoznavanje najnovejših trendov in gradnjo novih poslovnih odnosov, ki bodo obogatili prihodnost in rast blagovne znamke FreeON.

Če želite ostati v koraku z najnovejšimi trendi in dogajanjem ter imeti dostop do ekskluzivnih priložnosti, vas vabimo, da nas spremljate na naših uradnih profilih na družbenih omrežjih – FreeON, Bubaba by FreeON in Baby Center Slovenija na Instagramu in Facebooku. S tem boste vedno prvi obveščeni o novostih.

Članek je pripravljen sodelovanju z Apollo d.o.o. (FreeON).

Avtor: Uredništvo Nosečke

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki