Kozmetični izdelki linije Coolmamacita so obogateni z izvlečkom lilije in so nastali pod budnim očesom Teje Jugovic. Linija lilija je bila razvita in zasnovana na Zeliščnem posestvu Cvetka, kjer izdelujejo popolnoma naravno kozmetiko in kot ključno sestavino v svojih izdelkih uporabljajo popolnoma naravne izvlečke zelišč. Zelišča za izvlečke so na Zeliščnem posestvu Cvetka, ročno vzgojena, oskrbovana in predelana na način, da iz njih dobimo največ. Tudi kolekcija lilija je zasnovana na povsem naraven način, s številnimi naravnimi izvlečki in iz najboljših naravnih sestavin. Poleg tega so izdelki še prijetno odišavljeni z lilijo, katere vonj se po uporabi prijetno zazna tudi na naši koži. 

Izdelki te linije so primerni za vse tipe kože, tudi za občutljivo, suho in razdraženo kožo, ki potrebuje več pozornosti in nege. V kolekciji lilija lahko izbiramo med različnimi izdelki, med njimi so serum in hranilna krema lilija, piling, intimno milo, losjon za telo in krema za roke, tonik in micelarna vodica ter tudi anticelulitna krema. Koža je po uporabi izdelkov nahranjena in zaščitena pred izsuševanjem, izdelki za čiščenje pa jo nežno očistijo in navlažijo. Posebna in skrbno izbrana sestavina izdelkov kolekcije Coolmamacita je izvleček lilije. Lilija se kot sestavina pri negi kože uporablja že stoletja. Na kožo ima blagodejen vpliv in jo v primeru razdraženosti nežno pomirja.

Celotna kozmetika je primerna tudi za nosečnice, ki ob napornih dneh potrebujejo še dodatno nego in razvajanje njihove kože oz. celotnega telesa. Izdelki kožo ne samo vlažijo in negujejo, pač pa jo tudi ščitijo pred vremenskimi vplivi in stresom. 

Na Zeliščnem posestvu Cvetka pa ne skrbijo samo za to, da je kozmetika naravna in da so izvlečki kar se da najboljši. Skrbijo tudi za naravo in sicer tako, da vse izdelke polnijo v naravi prijazno embalažo. Embalaža je narejena iz koruznega škroba in je biorazgradljiva ali pa iz stekla, ki ga lahko, ko porabimo izdelek, ponovno uporabimo. Tudi izdelki kolekcije lilija so polnjeni prav v takšne, okolju prijazne materiale. Z nakupom in uporabo teh izdelkov tako ne skrbimo samo zase ampak tudi za zdravo naravo in našo prihodnost. 

Avtor: Uredništvo Nosečke

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki