• Iskrenost, skromnost, vztrajnost, zanesljivost, poštenost in sočutnost so vrednote, ki najbolj opisujejo moje življenje.

  Ker pa sem odlična tudi v varčevanju bi rada z vami delila vse svoje nasvete o varčevanju na vseh področjih na svoji spletni strani Izberi modroPrvem slovenskem blogu kjer bom dnevno objavljala zanimive članke o varčevanju na vseh področjih ter kje vse lahko prihranite največ denarja.

  Moje poslanstvo je že od nekdaj bilo pomagati drugim na vse možne načine zato tudi ni čudno, da je moja prva izobrazba srednja medicinska sestra. Leta 2015 pa sem diplomirala kot Organizatorka socialne mreže.

  In lahko bi rekla, da so me obe izobrazbe zelo izoblikovale kot osebnost, saj sem pridobila ogromno znanj, ki jih pridno uporabljam tudi v vsakdanjem življenju.

  Sama trdim, da se vsaka stvar v življenju zgodi z razlogom in da nas za slabimi izkušnjami čakajo, boljše pozitivne izkušnje, saj se mi je v življenju zgodilo že veliko slabih stvari pa tudi ogromno čudovitih.

  Večkrat znašla tudi v hudi finančni stiski in takrat mi je vedno ob strani stala družina in mi pomagala po najboljših močeh, da sem prebrodila ta težka obdobja, da se lahko sedaj trudim živite svoje sanje. Z veseljem pa tudi rada preizkušam nove izdelke in storitve ter svoje izkušnje in napotke delim s svojimi zvestimi bralci.

  V življenju mi največ pomeni družina v prostem času pa najbolj uživam na morju, kjer se popolnoma sprostim in si napolnim baterije.

  Klavdija Vidic podjetnica, mlada mamica, partnerka in tista, ki vam z svojimi nasveti lahko spremenim pogled na varčevanje.