• Moje ime je Lara in kuhanje je moja strast že zelo dolgo. Prve kuharske tehnike mi je pokazala mama, nato pa sem začela preizkušati raznorazne recepte. A vedno sem jih priredila po svoje, jim dodala kakšno začimbo, zamenjala ali dodala sestavine. Tudi mojega partnerja sem (baje) osvojila z mojo kuho – saj veste, ljubezen gre skozi želodec.

    Meseca aprila 2016, natančneje osemindvajsetega, pa sem dobila novega okuševalca mojih kuharskih podvigov. In sicer se nama je rodil sinček Gal. Fantek z modrimi očkami in navihanim nasmehom. Srečo, ki nam krajša dneve in noči, na ustnice riše nasmehe in greje naša srca.

    Pri Galovih 4 mesecih sva začela z uvajanjem goste hrane. Oborožila sem se z informacijami in priročniki, brskala po internetu za recepti, ki bi nama pomagali, da bi uvajanje steklo in bi Gal užival v spoznavanju novih okusov. Priročniki so mi sicer pomagali pri prvih korakih uvajanja, a mi je manjkalo raznolikosti in idej, ki bi bile točno razdeljene v posamezne obroke. Torej ideje za zajtrk, malico, kosilo in večerjo. Zato sem kaj kmalu dnevne menije začela sestavljati sama.

    In temu je namenjen tudi moj blog Gurmanček Gal.