Dobrodošla v našo skupnost nosečk in mamic. Na spletni strani Nosečka boš našla bogat nabor strokovnih člankov, ki ti bodo v pomoč v obdobju, ko boš načrtovala zanositev, v nosečnosti in kasneje v zgodnjem materinstvu. Pomemben del Nosečkine ekipe so tudi nosečnice in mamice, ki preko pisanja člankov delijo svoje izkušnje. Ob branju njihovih vsakodnevnih prigod boš tako še bolj povezana z drugimi mladimi družinami in spoznala boš, da še zdaleč nisi sama. Morda te njihovi članki celo vzpodbudijo, da tudi sama napišeš kakšnega. 

Z mamice iz svoje okolice ali širšega področja Slovenije se lahko povežeš tudi preko Nosečka foruma. Gre za zaprto Facebook skupino, uredništvo Nosečke pa budno spremlja objave in potrjuje članice, zato lahko znotraj skupine brez skrbi deliš svoje izkušnje ali vprašanja. Ker gre za enega najbolj aktivnih Facebook skupin, boš na svoje objave hitro dobila odgovor drugih nosečk in mamic, bodisi s področja zanositve, počutja v nosečnosti ali nasvetov glede hranjenja malčkov.

Vpiši se tudi v našo učilnico Šola za starše, kjer boš izvedela čisto vse, kar potrebuješ vedeti za zdravo nosečnosti, čudovit porod in vse o negi tvojega dojenčka, vse do hoje in uvajanja v vrtec. Naučila se boš kako z dihom premagati porodne bolečine, kako neguješ dojenčkov popek, kako se pravilno pristavlja otroka k dojenju, kako uvajaš gosto hrano in še veliko več. Poglej si naša predavanja na Šola za starše >

Če po porodu ne želiš obdržati nosečniških oblačil ali pa, ko otrok preraste oblačila in tudi zibke ali previjalne mize ne potrebuješ več, lahko te izdelke prodaš v Facebook skupini Nosečka bolšjak. Članice skupine imajo otroke v podobni starostni skupini (od rojstva do začetka osnovne šole), zato se vedno najdejo mamice, ki potrebujejo ravno to, kar je pri vas doma postalo odveč.

Na spletni strani Nosečke pa ne prezri strokovno napisanih in lično oblikovanih priročnikov – vodniki za nosečnice in mamice v zgodnjem obdobju materinstva.

S strokovno ekipo Nosečke se bomo še naprej trudile pripravljati koristne strokovne vsebine, da ti bodo pomagale čim lepše preživeti obdobje nosečnosti in materinstva.

podpis

Avtor: Uredništvo Nosečke

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki