Polžek je samostojno in prostovoljno društvo, katerega cilj je pomagati otrokom s posebnimi potrebami. Vanj so vključeni otroci z različnimi diagnozami, kot so cerebralna paraliza, gluhonemost, downov sindrom ipd ter njihovi starši in podporniki.
donacija
Društvo že petnajst let uspešno deluje na področju humanitarnosti s ciljem pomagati osebam z invalidnostjo pri njihovi čim boljši integraciji v vse družbene sfere.
polzek
Žal od države ne prejemajo nobenih sredstev, zato je donacija dohodnine ena od najboljših možnosti, da uredijo reden priliv denarja za opravljanje zadanih nalog.
donacija
Donacija dohodnine vas ne bremeni popolnoma nič, z izpolnjenem obrazcem državi poveste, komu bo šel del sredstev iz proračuna.
donacija
Prijazno naprošamo vse, ki tega še niste izpolnili, da to naredite in nam izpolnjen obrazec pošljete na naslov društva . Več informacij o društvu najdete na njihovi spletni strani.
donacija
PDF obrazec lahko prenesete na tej povezavi:
donacija
Hvala!

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki