HiPP ORGANIC COMBIOTIC® je edina ekološka mlečna formula, ki vsebuje naravne mlečnokislinske kulture in Metafolin®* – kot takšna predstavlja pomemben korak bližje vzoru iz narave. V Intervjuju preveri zakaj je nadaljevalna mlečna formula HiPP ORGANIC COMBIOTIC®, ki vsebuje Metafolin® najboljša izbira po prenehanju dojenja.

Sprašuje: Diana J. (42 let) je mama dveh otrok (starih 1 leto in 5 let), ki bi rada izvedela kaj več o HiPPovi bio nadaljevalni mlečni formuli z Metafolin®om, zato se je srečala s Stefanom Hippom. 

Odgovarja: Stefan Hipp, eden od lastnikov družinskega podjetja HiPP, ki ima več kot 50 -letne izkušnje z mlečnimi formulami. Podjetje zdaj vodi že četrta generacija.

Na kaj morajo biti starši najbolj pozorni pri izbiri nadaljevalne formule?

»Materino mleko otroku že od prvega dne naprej zagotavlja najboljšo zaščito. Poleg pomembnih hranil in naravnih mlečnokislinskih kultur vsebuje naravno prisoten folat, ki je bistvenega pomena za zdravo rast otroka. Kot naravni vitamin igra folat še posebej pomembno vlogo pri delitvi in rasti celic. To pomeni, da bi morali starši po prenehanju dojenju za otroka izbrati mlečno formulo, ki vsebuje vsa potrebna hranila za otrokov razvoj v pravih razmerjih, ki vsebuje mlečnokislinske kulture in vir folata, ki je podoben tistemu v materinem mleku.« Zakaj naj bi starši izbrali nadaljevalno formulo HiPP ORGANIC COMBIOTIC®, ki vsebuje Metafolin®? 

»Naša najnovejša generacija mlečnih formul je edina linija ekoloških mlečnih formul, ki so obogatene z naravnimi mlečnokislinskimi kulturami in Metafolin®om, ki predstavlja še en razvojni korak naprej od običajne folne kisline, ki se še danes uporablja v standardnih formulah. Zahvaljujoč strokovnemu znanju, ki je plod 50 let HiPPovih znanstvenih raziskav materinega mleka, so naše mlečne formule še en pomemben korak bližje vzoru narave. Mlečna formula HiPP ORGANIC COMBIOTIC® z Metafolin®om   dojenčke preskrbi z vsem potrebnim za naraven in zdrav razvoj tudi po prenehanju dojenja.«

Kaj pravzaprav je Metafolin® in kaj je na njem tako posebnega? Do sedaj sem od nosečniških hranil poznala le folno kislino in folat.

»Metafolin®* je oblika pomembnega folata vitamina B,  ki je naravno prisoten v materinem mleku. Tisto, kar Metafolin®* dela tako posebnega je,  da je tako kot folat v materinem mleku, neposredno na voljo telesu, kar pomeni, da ga lahko telo takoj absorbira in uporabi.«

*Metafolin® je registrirana blagovna znamka podjetja Merck KGaA, Darmstadt, Nemčija. 

Avtor: Uredništvo Nosečke

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki