OVEN 20.3.-19.4.

Mamice in bodoče mamice s poudarjenim znamenjem Ovna, pomlad trka na vrata! Mars vam bo še tri tedne v marcu dajal višek energije in zagon, kar vam bo omogočalo povečano aktivnost in večopravilnost. Jupiter, planet sreče in »dobrotnik«, vam izpolnjuje želje. Tudi vaše ljubezensko življenje je polno. Če ste v pričakovanju »male ribice«, lahko polna Luna, 7. marca, spodbudi prihod. Kasneje vas čaka nekaj več rutinskih delovnih obveznosti, vendar vam nič ne bo pretežko. Po 21., lahko vpeljete nove pomembne naloge za doseganje ciljev. Okoli 25. marca bo nekaj več obremenitev.

BIK 20.4.-20.5.

Pomlad vas bo stalno opozarjala, da je čas za »gnezdenje«. Prvo polovico meseca bodite pazljivi s financami, kupujte le nujno potrebno opremo. Po 17., ko se vaša vladarica Venera pomakne v vaše znamenje, bo stabilnejše in ugodnejše obdobje. S tem nastopi tudi čas za večje in manjše nakupe, ki jih želite urediti do prihoda novega člana. Tudi razpoloženje se vam bo vidno izboljšalo. Polna Luna nastopi 7. marca in bo spodbujala vašo kreativnost in sodelovanje z ostalimi družinskimi člani. Če ste v pričakovanju »male ribice«, lahko v dneh okoli polne Lune pričakujete akcijo. Dovolite si pokazati nežnost in toplino, saj bo pomlad v vas prebudila nežnejšo in romantično plat. Prepustite se ji in jo sprejmite.

DVOJČEK 21.5.-20.6.

Polni ste dobre volje in  energije, saj se po vašem znamenju še vedno pomika Mars. S tem kot mama ali bodoča mama hitro in učinkovito dosegate cilje. Merkur, vaš vladar, prestopi v znamenje Ribi na začetku meseca, kar bo v vaše delovno okolje prineslo nekaj zmede in neučinkovitosti. Polna luna nastopi 7. marca. Če ste v pričakovanju »male ribice«, lahko v teh dneh pričakujete akcijo. Polna Luna vas bo tudi spodbudila k razmišljanju o učinkovitosti navad v vašem družinskem »gnezdu«. Včasih je pač potrebna reorganizacija družinskega življenja. Nekaj procesov se bo upočasnilo.

RAK 21.6.-21.7.

Aktivno se boste prebujali v tem pomladnem mesecu, saj je pred vami uspešen mesec. Merkur se v začetku meseca pomakne v vam sorodno znamenje Ribi, kar vam  omogoča učinkovito komunikacijo z družinskimi člani in vas spodbudi k dokončanju študija, ali pa vas popelje na krajši oddih v tujino. Sledi polna Luna, ki nastopi 7. marca. V kolikor  ste v pričakovanju »male ribice«, lahko v teh dneh pričakujete akcijo.  Po 17. marcu boste romantično razpoloženi, zato se odpravite na krajšo družabno prireditev ali  večerjo s prijatelji. Sijali boste. Tudi mlaj, ki nastopi 21. marca vas na hitro lahko preseneti z novim družinskim članom. Ker se konec meseca v vaše znamenje pomakne Mars, boste začutili nov val moči. Pogumno naprej.

LEV 22.7.-22.8.

Prvo polovico meseca vas bo Venera »topila« in navdajala z dobrim razpoloženjem, zato boste razveseljevali tudi svoje najbližje. Pripravljeni ste na razcvet pomladi. Tudi Mars vas bo napajal z energijo in vam dajal moči. Izkoristite ga za lahkotnejše športne aktivnosti, da ostanete v formi. Okoli polne Lune, ki nastopi 7. marca, ne opravljajte večjih nakupov, ker se lahko izkažejo za nekoristne. Če ste v teh dneh v pričakovanju, vas polna Luna lahko razveseli z novim družinskim članom. Po 21.marcu, ko se Sonce pomakne v vam sorodno ognjeno znamenje, boste polno ogreti in pripravljeni, da izpeljete zadane naloge, ki sledijo.

DEVICA 23.8.-22.9.

Ker se vaš vladar pomika po znamenju Ribi, boste nekoliko zasanjani in neodločni pri uresničevanju nalog. Vklopite svoj analitični um, ki vas je že večkrat pripeljal do pravih odločitev. Polna Luna nastopi 7.marca. Lahko vam prinese nekaj več izzivov pri vašem počutju in vitalnosti. Poskrbite zase. Če preventiva ne zaleže, dovolite partnerju, da vam pomaga pri okrevanju in opravljanju rutinskih opravil. Ljubezen gre tudi skozi želodec. Če ste v pričakovanju »male ribice«, se lahko zgodi zamuda. Konec meseca sledi lahkotnejše vzdušje.

TEHTNICA 23.9.-22.10.

Pripravljate se na pomladno vzdušje. Za vaše dobro razpoloženje bo skrbela Venera. Previdno le v odnosih do domačih, izkoristite svoje diplomatske sposobnosti in otrokom povejte razumljivo, kaj želite. Polna Luna nastopi 7.marca. Če pričakujete »malo ribico«, je v teh dneh lahko več akcije. Po 17. marcu se vam bo finančni položaj izboljšal; nastopi čas, ko lahko opravite kak večji nakup za novega družinskega člana. Mlaj, ki nastopi 21. marca, vam bo prinesel nove priložnosti v partnerstvu. Konec meseca vas bo določen dogodek močno vznemiril. Premislite, kaj potrebujete v življenju, je to mir ali to, da imate prav?

ŠKORPIJON 23.10.-21.11.

Marec vas počasi vleče na plano, pred vami je ugoden mesec. Sonce in Merkur v znamenju Ribi vas dobro vitalno podpirata in vam omogočata dobro počutje tudi v nosečnosti. Izkoristite lahkotnost, v kateri uživate, za obisk družabnega srečanja z svojimi najbližjimi. Še vedno boste delovali precej nemirno in razpršeno, zato počakajte s pomembnimi odločitvami do konca marca. Po 17. marcu se vam nasmiha sreča, zato povabite partnerja na zmenek. V sebi poiščite prijaznost in romantiko; lahko vam odpre več vrat.

STRELEC 22.11.-21.12.

Ogromno energije boste v začetku marca namenili svojim športnim konjičkom in zraven vključili tudi svoje najmlajše. Okoli polne Lune, ki nastopi 7. marca, se v komunikaciji ne zapletajte po nepotrebnem. V tem času je tudi večja verjetnost, da se vaš novi član odloči za prihod na svet. Po 21. marcu je nov, ugoden začetek, izkoristite priložnost, ki se vam bo odprla. Vi ste tisti, ki ostale okoli sebe spodbujate in kažete, da je življenje lahkotnejše kot je videti.

KOZOROG 22.12.-19.1.

Sonce in Merkur v Ribah bosta na vas in na vašega otročka vplivala blagodejno in sproščeno. Okoli polne Lune, ki nastopi 7.marca, je lahko vaša vitalnost na preizkušnji. Preventiva ne bo odveč. Poskrbite zase tako, da ostajate fizično aktivni. Ne pozabite tudi na sprostitev kot je meditacija ali joga. Oboje bo krepilo vas in novega člana. Z vstopom Venere v vam sorodno zemeljsko znamenje 17. marca, bodo v ospredju vaše želje po romantiki in druženju. Organizirajte in izpeljite srečanje, koristilo vam bo, saj konec meseca sledi nekaj več nemira.

VODNAR 20.1-18.2.

V marcu se vam nasmiha sreča na vseh področjih. Tudi romantično ste odlično razpoloženi. Okoli polne Lune, ki nastopi 7. marca, nekaj previdnosti okoli financ ne bo odveč. Če je okoli polne Lune vaš zaključek nosečnosti, bodite pozorni na znake in se pripravite. Večji nakupi za novega družinskega člana ali prenovo stanovanja, naj počakajo. Po 17. marcu se lahko pojavi še dodaten strošek, ki ga boste morali pokriti. Novi začetki se obetajo po 21., ko boste z lahkoto predali svoje ideje ostalim.

RIBI 19.2.-20.3.

Vse najboljše mamice in bodoče mamice »ribice«. Sonce in Merkur v vašem znamenju vas navdajajo z močjo in voljo za opravljanje družinskih obveznosti in uspešno doseganje ciljev, ki si jih zadate. Polna Luna, ki nastopi 7. marca, vam lahko v vaše naročje dostavi mlado «ribico«. S partnerjem se v tem času ne zapletajte po nepotrebnem, ker je razočaranje za vogalom. Občutno izboljšanje sledi po 17. marcu. Ugodno situacijo izkoristite za romantiko in morda si lahko privoščite tudi kakšen izlet. Koristilo vam bo, da se pomirite in razbremenite. Konec meseca boste precej aktivni in delovni.

 

Horoskop so pripravile diplomirane astrologinje Nada, Petra, Polona in Tina, ki delujejo v Astrozvezde.si

Avtor: Uredništvo Nosečke

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki