Poletje je prav posebno obdobje v letu, ko si vzamemo čas za svoje najdražje in ga kar se da kvalitetno preživimo. Ali so vaši malčki letos prvič obiskali morje in svoje nogice prvič namočil v slano vodo? So se mogoče naučili plavati ali kolesariti? Ali so napisali svojo prvo razglednico iz dopusta? Ali pa so se še vedno skrivali v trebuščku, ki ste ga ponosno razkazovali v lahkotnih poletnih opravah. V vsakem primeru vam bodo spomini na pretekle mesece še dolgo uspeli priklicati nasmeh na obraz tako kot naši Neži Debelak in njenima sončkoma, zato poskrbite, da jih skrbno shranite. Vi boste lahko v njih uživali ter si pogrejeli srce v prihajajočih hladnejših dnevih, vašim malčkom pa bodo še celo življenje predstavljali neprecenljivo zakladnico trenutkov njihovega otroštva. Predstavili vam bomo nekaj trikov, s katerimi lahko ustvarite svojo poletno CEWE FOTOKNJIGO, ki bo prav tako posebna in unikatna, kakor je poseben in unikaten vsak ujet poletni trenutek z vašo družinico.

Izberite eno izmed številnih predlog

Če vam primanjkuje časa ali ste brez idej za oblikovanje, uporabite eno od naših čudovitih predlog za fotoknjige tako kot je to naredila naša Sara Klinar. V predlogi najdete že pripravljene strani, na katere le še vstavite svoje fotografije. Seveda videz in posamezne elemente lahko še naknadno spreminjate. 

Uporabite kliparte, maske in okvirje

Če ste kreativne narave, se poigrajte s kliparti, maskami ali okvirji in s tem svoje poletje prikažite na izviren način. Fotoprogram CEWE Fotosvet ponuja številne sličice, simbole in elemente oblikovanja za različne priložnosti, tako da boste zagotovo našli tiste, ki bodo fantastično obogatili vaše poletne fotografije in jih tako naredili še bolj edinstvene. Klipartom lahko poljubno spreminjate barve in tako poskrbite za popolno barvno usklajenost vsake strani vaše fotoknjige.

Na spodnji sliki lahko vidite fantastičen primer oblikovanja časovnice potovanja – vse to z uporabo različnih klipartov, mask in okvirjev. Z le nekaj časa in ustvarjalne domišljije jih lahko prepletete tudi vi in tako ustvarite impresiven in popolnoma svoj oseben izgled CEWE FOTOKNJIGE. Poigrate se lahko s položaji, barvo in velikostjo elementov in tako poskrbite, da bo vaša fotoknjiga zares unikatna.

Dodajte zemljevid svojih poletnih destinacij

Fotoprogram CEWE Fotosvet vam omogoča, da v svojo CEWE FOTOKNJIGO poletja vnesete zemljevid destinacij, ki ste jih obiskali med počitnicami. Mesta lahko označite z zastavico ali drugimi oznakami, lahko pa prikažete tudi celo prepotovano pot. Zemljevid lahko uporabite kot zanimiv in pregleden uvod v vašo poletno fotoknjigo. Tako nikoli ne boste pozabili, kje ste skupaj s svojo družino preživeli najljubše trenutke.

Uporabite okrasne premaze

Če ste ljubitelji elegantnega sloga, so okrasni premazi izbira za vas. Okrasite besedila ali motive s srebrnim, zlatim, rose-zlatim ali premazom z učinkom laka v poljubni barvi. V fotoprogramu CEWE Fotosvet preprosto izberete svoje besedilo ali enega izmed številnih oblikovalskih elementov, kot so kliparti, maske in okvirji, ter jih oplemenitite z enim izmed naštetih premazov.

Vstavite videje v svojo fotoknjigo

Ja, prav ste prebrali. Posnamite vašega malčka, ko naredi svoje prve korake, prve zamahe v morju ali pa ko izgovori svojo prvo besedo. V svojo CEWE FOTOKNJIGO lahko namreč poleg fotografij vstavite tudi video in tako poskrbite, da bodo ti neponovljivi dogodki skrbno shranljeni. To je mogoče s pomočjo QR kode, ki se samodejno ustvari skupaj z indeksom fotografij, ko povlečete video na delovno površino v fotoknjigo. V indeksu fotografij lahko izberete poljubno prikazno fotografijo videa, QR kodo pa je mogoče prebrati s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom. 

Novost, za katero smo letos prejeli prestižno nagrado – personaliziran ovitek za CEWE FOTOKNJIGO

Zdaj lahko ljubitelji fotografij uživate v še bolj privlačni embalaži za svojo CEWE FOTOKNJIGO in jo shranite v visokokakovostnem kartonskem ovitku po meri. Personaliziran ovitek ob tem da ščiti in polepša notranjost, ampak ponuja tudi prostor za zelo osebne najljubše fotografije in všečen dizajn. Pri oblikovanju ovitka imate nešteto različnih možnosti: lahko ga oblikujete enako kot naslovnico fotoknjige ali izberete drugo poljubno fotografijo, ki ste jo, ali pa tudi ne, vključili v notranjost fotoknjige, z osebnimi posvetili ali celo s kliparti.

Velika septembrska akcija na vse CEWE FOTOKNJIGE

Spomini na nepozabne dogodivščine, ki jih preživimo s svojimi najdražjimi, nam vedno ogrejejo srce in nas napolnijo z ljubeznijo. CEWE FOTOKNJIGA je popolno mesto, kamor jih lahko shranite in poskrbite, da se bodo lahko vaši otroci tudi, ko bodo že večji, še vedno spominjali svojih otroških dni.

Vse do 2. oktobra lahko izkoristite našo septembrsko akcijo, kjer ob naročilu katerekoli fotoknjige s 50 stranmi,  plačate samo 26 strani – v zadnjem koraku naročila vnesite kodo za popust “CWFOTOKNJIGA2022” in poskrbite, da nikoli ne pozabite enkratnih doživetij tega poletja!

Vnesi kodo za popust: CWFOTOKNJIGA2022

Avtor: Uredništvo Nosečke

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki