Letošnje leto je bilo precej drugačno. Doživeli smo epidemijo, kakršne naš del sveta ne pozna že kar nekaj desetletij. To obdobje je prineslo veliko nepoznanega in tudi žalostnega v naša življenja. Poleg prekinitve tako zelo pomembnih socialnih stikov je prineslo tudi nekaj drugega – več časa preživetega znotraj naših družin. Sem mami dveh majhnih otrok, živimo v stanovanju, oba s partnerjem sva samozaposlena. Tako vem, da to obdobje pomeni izredno naporno obdobje – ne samo fizično, temveč tudi čustveno. 

Leto pa ni čisto nič drugačno za vse naše bodoče mamice. Nosečnost poteka kakor bi vsako leto, otročki se rojevajo in rastejo. Zato smo vedno za vas tu s koristno vsebino, vstopamo v osmo leto obstoja Nosečke.

Po skoraj preživeti že drugi karanteni lahko rečem, da bomo nazaj na to obdobje gledali pozitivno, ker smo se zelo povezali z otrokoma, ki vsak dan govorita, kako sta vesela, ker smo več doma in da ne želita nazaj v šolo in vrtec. Nisem še čisto prepričana ali je to dobro ali slabo. 🙂

Mislim, da bo letošnje novo leto še toliko bolj veselo za vse naše srčke.

Mamice in očki, letos ste imeli izjemno težko nalogo, ki ste jo opravili kakor ste lahko – odlično! 

Naše drage bodoče mamice, želimo vam čudovit in miren porod.

Vsem vam pa želimo, da bomo v letu 2021 nadoknadili vse objeme za nazaj in jim dodali še nekaj novih. 

Naj bo 2021 zdravo, srečno in prijazno.

 

Danaja Oblak in ekipa Nosečke

Avtor: Uredništvo Nosečke

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki