Preberi izkušnjo družine s tremi punčkami, ki so za preostale bralke Nosečke preizkušale izdelke Cicastela za nego kože.


Cicastela je ena izmed kremic, ki je pri nas doma zelo veliko v uporabi. Prvič smo jo preizkusili v pozno poletnih mesecih, ko nam je prišla zelo prav ob pikih komarjev. Naše punce seveda obožujejo kremice. Sicer to, da 2 in 3 letnici dovolim, da si sami namažeta, je najbrž že pol zdravila. 🙂 Pri Cicasteli je fino to, da ima zelo majhno luknjico in tudi, če jo katera dobi prehitro v roke, ni strahu, da bi bilo v naslednji sekundi že pol tube kreme zunaj. Tako je sam nanos veliko  bolj precizen.

Kasneje sem Cicastelo začela uporabljati tudi, kadar se jim naredi kakšna rdečina okrog ust. Še posebej je to opazno pri naši najmlajši, 15-mesečnici, ki občasno še vedno zelo rada nosi stvari v svoja usta in se posledično slini in koža okrog ust hitro postane razdražena. Cicastela ji lepo umiri kožo na tem predelu, res vidno pomaga. Pravzaprav jo zadnje čase za okorg ust uporabljamo kar vsak večer.

Vmes nam je prav prišla tudi za plenični predel, pa za kakšne rdečine na pregibih kož. Joj ja, pa za kakšno prasko, seveda! No, zame je to res ena najbolj uporabnih kremic, povsod gre z nami. Tudi sama embalaža je praktična, ki je ravno pravšnja, da jo hitro pospraviš v majhen žepek. Verjamem, da so super tudi za norice, ampak v tem primeru (upam) ne bom mogla potditi iz svoje roke, ker so jih vse tri že lani prebolele.

Moram pa povedati, da sem nekajkrat uporabo te kremice delila tudi v storyjih na istagramu, ker se mi zdi fino, če deliš zadovoljstvo nad kakšnim izdelkom, in tam imam kar nekaj mamic, mogoče pa kateri pride prav, nikoli ne veš. 

Glede Cicastele je bilo kar nekaj zanimanja in res pozitiven feedback. Ravno pred kratkim mi je javila mamica, ki je bila že malo zaskrbljena zaradi nenadoma razdražene kože okrog ust in se je nato odločila, da jo sproba, kako je zadovoljna! To mi res polepša dan.

Mustela Cicastela: Izkušnja družine.

Preberi še:

Avtor: Uredništvo Nosečke

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki