Nosečka: S čim se spopadate in kaj vse ste že preizkusili, koliko let se s tem že spopadate?

Očka: 23 let nazaj mi je osebni zdravnik diagnosticiral luskavico. Prvi ukrepi so bile Kreme s kortikosteroidi in tablete, ki so pomagale le za nekaj časa oz. v obdobju večjega izbruha bolezni. Luskavica se mi kaže na nohtih in koži. Potem se je v roku pol leta stanje spet poslabšalo. Skozi leta se je v obdobjih povečanega stresa, kot pravilo, vedno poslabšalo.

Nosečka: Kdaj in zakaj je prišel Enterosgel v vaše roke? Kaj oz. kdo vas je prepričal da ga poskusite?

Očka: Enterosgel mi je priporočala prijateljica, s katero imava otroke v istem vrtcu. Priporočala ga je za blaženje trebušnih viroz z bruhanjem in drisko pri otrocih. Že eno leto ga uporabljam pri otrocih, pol leta nazaj pa sem začel terapijo tudi na sebi – zaradi luskavice.

Nosečka: Kako je bilo prvi mesec jemanja? Ali je bil prvi teden večji izbruh, srbečica ipd.? Zakaj ste nadaljevali? Kako se je to poznalo na vašem počutju, zdravju, vsakodnevnih opravilih, sestankih, življenju?

Očka: Prvi mesec jemanja se je stanje malo poslabšalo, ampak sem to pričakoval, ker se telo čisti. Sem pa opazil zelo pozitivno stvar v tem obdobju jemanja in sicer izboljšal se mi je fokus na delovnem mestu, popoldanska utrujenost je minila.

Nosečka: Kako je bilo drugi mesec jemanja?

Očka: Drugi mesec se je stanje malo poslabšalo, kar pripisujem večjemu stresu v službi. Ampak, ker je bilo splošno počutje boljše, sem terapijo nadaljeval in se je kasneje stanje tudi izboljšalo. V tem obdobju sta imela otroka tudi dve virozi, katerima sem se sam izognil. Ker sta otroka jemala Enterosgel pred in med virozo, je ta trajala le en dan, namesto 4, kar je bila pri nas ustaljena praksa.

Nosečka: Zakaj ste se odločili nadaljevati z jemanjem Enterosgela po 2. mesecih jemanja/detoksikacije telesa? Kako ste ga/ga jemljete od takrat naprej?

Očka: V četrtem mesecu sem odmerek zmanjšal na eno žlico na dan, stanje je bilo enako, počutje tudi.

Nosečka: Ali ga jemljete še v kak drugi namen?

Očka: Enterosgel je zdaj moja stalnica doma. Ker odlično razstruplja telo, se mi zdi, da je tudi veliko lažje prenesti težjo hrano v kombinaciji s kozarčkom ali dvem vina. Kot sem že omenil pa je odličen preventivno pri otrocih, ki obiskujejo vrtec, kadar dobimo obvestilo o kakšni virozi, začnemo jemati po eno žlico Enterosgela pred vrtcem in zaenkrat sta se zelo uspešno izognila virozam, če pa sta jo dobila pa je trajala le kakšen dan.

Enterosgel toplo priporočam družinam z majhnimi otroci, ker je res vsestranski izdelek za preventive, izboljšanje imunskega sistema in tudi kot odlična in zelo hitra kurativa pri trebšnih virozah. Tudi jaz nadaljujem terapijo, ker je splošno počutje veliko boljše in tudi izbruhi bolezni so zdaj blažji in hitreje minejo.

Očka


Preberi še:

Avtor: Uredništvo Nosečke

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki