Ljubljana je bogatejša za pravljično novost, ki bo pritegnila tako starše kot njihove otroke. V središču BTC-ja, v spodnji etaži Emporiuma, je svoja vrata odprla nova trgovina Mali zakladi, ki obiskovalce vabi, da skupaj z otroki pokukajo v čarobni svet igrač, kjer je na kar 1000 m2 predstavljena najboljša otroška oprema na svetu; otroški vozički, avtosedeži, otroško pohištvo, nosilke, gugalniki, sedeži za kolo, kolesa, poganjalci, bogat izbor otroških igrač, garderobe in modnih dodatkov za mame in otroke ter drugi priljubljeni izdelki priznanih blagovnih znamk.

Mali zakladi so več kot le trgovina. Gre za prostor, kjer se prepletajo kakovost, domišljija in skrb za razvoj otrok. Na policah boste našli širok izbor igrač, ki spodbujajo kreativno igro in razvoj motoričnih sposobnosti. Od lesenih igrač, ki so narejene iz trajnostnih materialov, do inovativnih izobraževalnih igrač, ki otroke učijo skozi zabavo.

Ob oblačilih, ki so izdelana iz organskih materialov in oblikovana z mislijo na udobje in funkcionalnost, trgovina Mali zakladi ponuja tudi širok izbor pripomočkov za starše, kot so priročne previjalne torbe, ergonomski nosilci za otroke in ostali pripomočki, ki olajšajo vsakdanje izzive starševstva.

Posebnost trgovine je tudi njen ambient, ki je zasnovan kot pravljični gozd, kjer lahko otroci med iskanjem svojega novega najljubšega medvedka ali punčke, raziskujejo in se čudijo naravi. To ustvarja prijetno vzdušje, kjer se otroci počutijo kot v pravljici, starši pa lahko v miru izbirajo med kakovostnimi izdelki.

Trgovina Mali zakladi je tako prostor, kjer lahko družine preživljajo kakovosten čas skupaj, hkrati pa najdejo vse, kar potrebujejo za svoje najmlajše. Obiščite jih v središču Ljubljane in dovolite, da vas njihova ponudba navduši ter popelje v svet, kjer so otroški smeh in radost del vsakdana.

Fotografije: Tija Ažman

Avtor: Uredništvo Nosečke

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki