Prijave so zaključene.

V sodelovanju z Baby Centrom smo podarili 200 brezplačnih programov Priprava na porod, skupaj v vrednosti kar 17.000 EUR.

Ker pa je še vedno tak naval na naš program, smo se v Šoli za starše odločili, da bomo samo še ta mesec, ponudili program Priprava na porod (v redni ceni 245 EUR) ponudili po ekskluzivni ceni 59 EUR, s kodo CLANBC26

Program s popustom kupiš tukaj >


Pričakovanje novega družinskega člana je eno izmed najlepših obdobij v življenju, a hkrati prinaša tudi številne izzive in vprašanja, še posebej za bodoče starše, ki se prvič podajajo na to pot. Zavedamo se, kako pomembno je biti dobro pripravljen na prihod novega člana in vse, kar porod prinese s seboj.

Zato smo v spletni Šoli za za Starše v sodelovanju z Babycentrom za vas pripravili posebno akcijo, ki je ne smete zamuditi.

V mesecu marcu vam ponujamo brezplačno pripravo na porod. Naša misija je podpreti in opolnomočiti bodoče mamice ter očete, da se na ta veliki dogodek pripravijo čim bolje, z vsem potrebnim znanjem in informacijami.

Kaj lahko pričakujem od programa?

  • Strokovno vodenje: Naš program vodijo izkušeni strokovnjaki s področja porodništva, ki bodo z vami delili dragocene nasvete in odgovorili na vsa vaša vprašanja.
  • Celovit pristop: Program pokriva vse od dihalnih tehnik, pozicij za lajšanje porodnih bolečin, do praktičnih nasvetov za prve dni po porodu.
  • Interaktivne delavnice: Poleg teoretičnega dela bodo delavnice vključevale tudi praktične vaje, ki vam bodo pomagale bolje razumeti in se pripraviti na porod.
  • Skupaj bomo napisali porodni načrt: Porodničarka vam bo povedala kako napisati dober porodni načrt, da bo lepo sprejet v porodnišnici. Priložena je tudi predloga porodnega načrta.
  • Dodatna literatura in darila: Poleg video programa pa boste dobile še več kot 200 strani literature v obliki PDF priročnikov in druga darilca.

To je odlična priložnost, da pridobite zaupanje in se počutite močnejše ter bolj pripravljene na enega najpomembnejših dogodkov v vašem življenju. Ne glede na to, ali ste prvič noseči ali že imate izkušnje z nosečnostjo in porodom, bo naš program prilagojen tako, da zadovolji potrebe vsakega posameznika.

Kako se lahko prijavim?

Obiščite našo spletno stran s klikom na spodnji gumbek in izpolnite prijavni obrazec.

Ne zamudite te izjemne priložnosti, da se brezplačno pripravite na porod in začnete to novo poglavje v svojem življenju oboroženi z znanjem, zaupanjem in podporo. Pridružite se nam v marcu in skupaj bomo naredili ta prehod čim bolj gladk in prijeten.

V Šoli za Starše se veselimo, da vas bomo lahko podprli na vaši poti v starševstvo.

Mesta so omejena, zato ne odlašajte s prijavo!

Avtor: Uredništvo Nosečke

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki