Gremo nazaj v šole, juhuhu! Kako pa bo s šolskimi počitnicami v prihajajočem šolskem letu 2020/2021? Kdaj so dela prosti dnevi, ki jih boste lahko izkoristili za najboljša družinska doživetja?

WIZ zavarovanje je za vas pripravil enostaven pregled, ki vam bo olajšal načrtovanje družinskih aktivnosti. Ne pozabite pa urediti še nujnega šolskega nezgodnega zavarovanja, ki vam olajša dni, tedne, v primeru, če se otrok poškoduje. 

Kdaj so letos glavne daljše počitnice?

 • Jesenske počitnice: 25. 10. – 1. 11. 2021 
 • Novoletne počitnice: 25. 12. 2021 – 2. 1. 2022 
 • Zimske počitnice:
  1. 21. 2. – 25. 2. 2022: Gorenjska, Goriška, Notranjsko-kraška, Obalno-kraška, Osrednjeslovenske in Zasavske statistične regije ter občin jugovzhodne Slovenije: Ribnica, Sodražica, Loški potok, Kočevje, Osilnica in Kostel).
  2. 28. 2. – 4. 3. 2022: območja jugovzhodne Slovenije (razen občin: Ribnica, Sodražica, Loški potok, Kočevje, Osilnica in Kostel), Koroška, Podravska, Pomurska, Savinjska in Posavska statistična regija.
 • Prvomajske počitnice: 27. 4. – 2. 5. 2022
 • Poletne počitnice: 25. 6. – 31. 8. 2022

UPORABNO: Spremljaj tudi WIZov blog, kjer te čaka veliko nasvetov, tu je tudi brezplačen urnik, s katerim bo načrtovanje šolskih aktivnosti enostavnejše! 

Ob sklenitvi WIZ Šolar dve dobri muhi na en mah

 • Prvič: Šolsko nezgodno zavarovanje WIZ Šolar krije stroške zdravljenja tistih poškodb, ki nastanejo tako v šoli, ali pa v prostem času, tudi na počitnicah!
 • Drugič: Ob sklenitvi WIZ Šolar dobiš ugodnosti! 
 • Bonus: zavarovanje WIZ pa za vsako sklenitev zavarovanja za otroke donira 1 € za Urbana!

Katere ugodnosti dobite ob sklenitvi WIZ šolskega nezgodnega zavarovanja?

 • avtomatski do 10 % popust na online sklenitev, 20 % popust pa za večje družine s tremi otroci in več,
 • 30 % popust za nakup šolskih potrebščin.

Super starši, hvala za vaš čas in branje. Z WIZovo pomočjo in šolskim koledarskem počitnic in praznikov boste letos enostavneje planirati družinskih počitnice in vikend izlete. Ni važno, kam greste, važno je, da ste skupaj! A vendar pazljivost ni odveč, saj otroci v trenutku »skuhajo« tudi kakšno ponesrečeno vragolijo in se kaj hitro pripeti nezgoda. Zato ne pozabite na nezgodno zavarovanje otrok. 

Preveri zavarovanje WIZ ŠOLAR in izkoristi do 20 % spletnega popusta!

Avtor: Uredništvo Nosečke

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki