Afroditina linija izdelkov Baby and mom natural mi je padla v oči že v času nosečnosti, ko sem za nego rastočega trebuščka iskala primerno negovalno olje. Še podrobneje pa sem se z njo spoznala, ko sem dobila priložnost nekaj njenih izdelkov tudi preizkusiti. Ker je vsem njenim izdelkom skupno to, da so iz naravnih sestavin, dermatološko testirani in veganski, sem jih in jih še vedno brez slabe vesti uporabljam tudi za nego občutljive otroške kože in kože dojenčka.

Vsi izdelki, ki jih bom v nadaljevanju predstavila, so po moji izkušnji izjemno nežni in prijetni ter dosegajo svoj namen.

1. MANDLJEVO OLJE ZA OBČUTLJIVO KOŽO DOJENČKOV

Afroditino mandljevo olje za občutljivo kožo dojenčkov, nosečnic in doječih mamic sem v zadnjem trimesečju nosečnosti vsakodnevno uporabljala za nego rastočega trebuščka in bila z njim zelo zadovoljna. Poleg vseh drugih dejavnikov, ki prispevajo k nastanku strij med nosečnostjo, sem namreč tudi z njegovo pomočjo uspela ohraniti trebušček brez vsakršne strije. Olje se v kožo lepo in hitro vpije, koža pa je po nanosu žametno mehka in gladka na dotik ter prijetno dišeča. Zaradi njegove prijetne teksture in omamno sladkega vonja ga še vedno rada uporabljam za nego kože in masažo. Prav tako dobro pa se obnese tudi pri zmanjševanju in odstranjevanju dojenčkovih temenc ter kot oljni dodatek h kopeli za manjšo izsušenost dojenčkove kože.

2. ŠAMPON IN KOPEL ZA NEŽNO OTROŠKO KOŽO IN LASIŠČE

Nad šamponom in kopeljo za nežno otroško kožo in lasišče sem preprosto navdušena, saj je izjemno nežen in blag. Ker ne draži oči, si moja dvoletna hčerka končno dokaj rada pusti umiti glavo. Šampon se med umivanjem lepo peni, hkrati pa se tudi hitro in enostavno spere. Lasje so po pranju mehki, voljni, sijoči in dišeči.

3. 100% NARAVNO MAZILO

Afroditino naravno mazilo je po moji izkušnji vsestransko uporabno. Vsebuje karitejevo in kakavovo maslo, čebelji vosek, olja jojobe, kokosa in belega limnanta, zaradi česar je popolnoma naravno in izjemno prijetno. Je nežnega vonja, lepo mazljivo ter dobro vpojno. Mazilo sem mi zdi nepogrešljivo pri negi suhe otroške kože na obrazu in za njeno zaščito pred odhodom na zrak v hladnih, suhih in vetrovnih dneh.  Pri hčerki sem z njim v nekaj dneh pozdravila suho in razdraženo kožo okoli ust in nosu, ki je nastala kot posledica prehlada in slinjenja ter vremenskih razmer. Prav tako ga sama uporabljam pri razpokanih ustnicah ter za predele suhe kože. Z njim namažem tudi manjše odrgnine in praske, ki se rade pripetijo med otroško igro. Poleg tega ga uporabljam tudi za zaščito pleničnega predela kadar vidim, da je ritka blago vneta in tako preprečim nadaljnje vnetje.

Vse izdelke iz linije najdete na tej povezavi >


Avtor: Ana Uršič, ursicana.wordpress.com

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki