• Klavdija Kosič je ustanoviteljica spletne strani z najbolj priljubljenimi recepti za dojenčke, malčke in družinice BoobeeFoodee in idejni vodja projektov BubiMama, BoobeeFoodee Preggy in režima za nosečnice Dve črtici.

  Zdravi prehrani sledi že skoraj dve desetletji, najprej ljubiteljsko, potem pa vedno bolj resno. Pot do poglobljenega ukvarjanja z zdravo prehrano za dojenčke in malčke se je pričela s pripravljanjem prvih kašic za svojega otroka, raziskovanjem, iskanjem in prebiranjem kupa literature. Od teh začetkov je bil samo še korak v pripravo zdravih in slastnih receptov za dojenčke. ki vsakodnevno razveseljujejo mlade starše širom Slovenije.

  Kot prva v Sloveniji je tudi pričela z individualnimi delavnicami na domu za uvajanje čvrste hrane, kjer se poglobi v še tako zahteven problem in ga skupaj z mamico in dojenčkom vedno tudi uspešno odpravi. Prav tako prva v Sloveniji pripravlja delavnice za mlade starše, ki imajo doma izbirčne 2-3 letnike in jim pomaga ponovno vzpostaviti stik z otroki, vpeljati zelenjavo in sadje ter nuditi nove načine priprave obrokov.

  “Preprosti, slastni in zdravi recepti so moja strast. Občutek topline, ko mi mamica piše, da sedaj njen otrok rad je tudi zelenjavo, je nepopisen. Zelo sem vesela in hvaležna, da lahko delam tisto, kar mi nudi tako zadovoljstvo.”, pravi Klavdija.

  V BoobeeFoodee se najdejo vse mlade mamice, pa tudi očki, stari starši, tete, strici, varuške ter pravzaprav vsi, ki radi skrbijo za kakovostno, zdravo, sveže pripravljeno hrano. Za vse tiste, ki vejo, da je to, kar dajemo vase, najboljša popotnica, ki si jo lahko zamislimo za svojega otroka, pa tudi zase, in največja neprecenljiva investicija v lastno zdravje.

  V sklopu BoobeeFoodee sta izšli že dve knjigici z recepti, po katerih radi posežejo starši, pa tudi stari starši in vzgojiteljice. Recepti so preizkušeni na najmlajšem jedcu, ki z veseljem uživa v sveže pripravljenih obrokih BoobeeFoodee.

  www.boobeefoodee.si