Starši ne pristanemo na nič manj kot le na najboljše za naše otroke. In prav je tako. Visoka pričakovanja in kakovost so zaslužni za uspeh blagovne znamke MAM, ki za generacije dojenčkov in otrok skrbi že 45 let. Ne glede na to, ali se trudite zanositi, ste noseči ali ste že ponosni starši, v tem razburljivem času vam ob strani stojijo izdelki MAM. 

MAM steklenička, Easy Start Anti-colic

Inovativnost, kakovost in uporabnost

Blagovno znamko MAM je leta 1976 ustanovil avstrijski inženir plastike Peter Röhrig, znan po ustvarjanju inovativnih in edinstvenih izdelkov za dojenčke, ki tako otrokom kot staršem olajšajo življenje. Njegova ideja je bila ustvariti izjemno varne izdelke za dojenčke, ki združujejo privlačen in inovativen dizajn z dokazanimi zdravstvenimi koristmi. V 45 letih je podjetje postalo vodilni svetovni proizvajalec vrhunskih izdelkov za dojenčke, leta 2019 pa so bili nagrajeni tudi z nagrado EU Product Safety Award.  

Kakovost in varnost, brez kompromisov

MAM izdelki so zasnovani tako, da malčka spremljajo od rojstva naprej. Veliko dela in pozornosti je vloženega v to, da končni izdelki združujejo funkcionalnost, dizajn in visoke standarde kakovosti. V ta namen sodelujejo z različnimi strokovnjaki – zdravniki, pediatri, ortodonti, babicami, razvojnimi pedagogi in znanstveniki. 

Oddelek za raziskave in razvoj se ukvarja tudi z razvojem izdelkov, ki ne samo ščitijo zdravje dojenčkov, temveč tudi zmanjšujejo vpliv na okolje in spodbujajo pošteno dobavno verigo. MAM izdelki namreč ne vsebujejo BPA, v ponudbi so na voljo tudi steklene stekleničke, kar 83% izdelkov pa je pakiranih v embalažo, ki ima FSC certifikat za odgovorno ravnanje z gozdovi.

MAM duda Air, MAM duda Perfect 

Ko se združita inovativnost in ustvarjalnost

MAM velja za pionirja na svojem področju. Že leta 1976 so kot prvi izdelali dudo, ki je imela zračne odprtine. Njihov najnovejši izum je posebna ortodontska oblika MAM Perfect dudic, ki so jih razvili skupaj z zobozdravniki in ortodonti. Njihova posebnost je 60% bolj tanek in 4-krat bolj fleksibilen vrat cuclja, zaradi česar ne obremenjuje mišic ustne votline in ne ovira izraščanja zob. H konkurenčni prednosti blagovne znamke MAM pripomore tudi MAM SkinSoft™ silikon, izjemno mehak silikon za stekleničke in dude, ki posnema materine prsi in tako ne vpliva na napačen razvoj čeljusti, ob prvi uporabi pa ga sprejme kar 94 % dojenčkov (po tržni raziskavi 2010-2014, testirano na 1.236 dojenčkih). Marsikatera mamica pozna MAM po njihovi anti-colic tehnologiji stekleničk za hranjenje, ki zaradi posebnega dvojnega dna zmanjšuje nastanek kolik pri dojenčkih. 

MAM Steklena steklenička, MAM Easy Start Anti-colic

Izdelki, ustvarjeni z mislijo na dojenčka in mamic

Poleg dud in stekleničk za hranjenje je MAM znan tudi po širokem programu izdelkov za nego zob. Poleg raznovrstnih grizal, ki olajšajo marsikatero tegobo ob izraščanju zobkov, v ponudbi najdete tudi prikupne krpice za čiščenje dlesni in zobne ščetke za uporabo od prvega zobka naprej. 

MAM zajček za prvo ustno nego, MAM grizalo Bite & Relax 2, MAM grizalo s hladilno tekočino

Otroci veljajo za naše največje bogastvo, predani so jim vsi, predvsem pa družina. Njihovo življenje je tesno prepleteno z ljubeznijo mame, ki pa potrebuje pomoč in podporo. Tudi MAM misli nanje – vsakodnevne izzive starševstva vam lajša s sterilizatorji za hitro in enostavno čiščenje dud in stekleničk, s prijetnimi in mehkimi prsnimi nastavki za lažje dojenje ter z inovativnimi črpalkami MAM za spodbujanje laktacije ob dojenju. In ravno elektronska prsna črpalka MAM 2 v 1 je eden izmed najbolj nepogrešljivih izdelkov za mlade mamice.     

Kje kupim MAM izdelke?
Poiščite največjo ponudbo MAM izdelkov za vaše najmlajše na enem mestu, v specializiranih prodajalnah Baby Center in Pikapolonica.

Avtor: Uredništvo Nosečke

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki