Obožuješ občutek po telesni vadbi, ko pošteno razmigaš svoje telo, sedaj pa v tebi raste malo bitje in nisi prepričana katere vadbe si še lahko dovoliš, da ne bi preveč obremenila tako sebe kot otroka? Občasno ti nagajajo še hormoni, ki med nosečnostjo radi grejo malo po svoje, tebi pa povzročajo sive lase?

Telesna vadba ti bo tudi v nosečnosti pomagala dvigniti energijo in sproščati endorfine, zaradi katerih boš bolj sproščena in manj vznemirjena. Prav tako ti bo v pomoč pri oblikovanju boljšega gestacijskega prostora za plod, sama pa boš bolj pripravljena na naravni porod. Kljub vsemu pa je še vedno potrebno marsikatero aktivnosti prilagoditi tako fizičnem kot tudi duševnem stanju.
Si želela kdaj poskusiti meditacijo? Mogoče jogo? Ali pa bi se želela podružiti na skupinskih vadbah, ki so namenjene prav nosečnicam?

V nadaljevanju si lahko prebereš vse o primernih aktivnostih med nosečnostjo, v darilnih paketih SelectBox pa poleg tega najdeš tudi mnogo drugih možnosti za sproščanje telesa in uma.

Pridruži se aktivnim trebuščkom tudi ti!

Nataraja Joga Studio

Joga predstavlja celostno vadbo telesa, ob enem pa tudi filozofijo in življenjski nadzor. Z njo lahko poleg krepitve telesa dosežemo notranji mir in lajšamo raznorazne tegobe.

Ker nosečnost pomeni popolnoma nov stadij vsake ženske, je zato še toliko bolj pomembno, da se poglobimo vase in v svoje razmišljanje ter se tako postopoma samozavestnejše pripravljamo na prihod novega življenja.

V sklopu darilnih paketov SelectBox si lahko v Narataja Joga Studiu izberete vadbo popolnoma po svojem izboru, saj nudijo mešanico različnih stilov joge, usklajevanje z dihanjem in sproščanje ob glasbi. Njihova posebnost je tudi izrazito ženstvena vadba za nosečnice, s katero boste okrepile najbolj pomembne dele telesa, skupaj s temeljitim sproščanjem misli, podučili pa vas bodo tudi z nasveti za lažji porod, ki vam bodo prišli še kako prav.

Prebudite telo in um ter se prepustite specialistom, ki bodo čutenje vašega telesa popeljali popolnoma na novo raven. Kako do te izkušnje? Odklikaj TUKAJ >>. Podari nosečniško jogo sebi ali svoji najboljši prijateljici!

Mamina Maza

Nosečka ali mamica – prav za vsako od njih je, vse od samih začetkov otrok vedno na prvem mestu. Za koga si vendar ne bi želele le najboljše, če ne za svoje malo bitje?

Tega se zavedajo tudi v Mamini Mazi, kjer jim glavni cilj predstavlja pomoč nosečnicam in mladim staršem, da bodo otroci zdravi in zadovoljni vse od bivanja v trebuščku in naprej, ko bodo že sami veselo tekali naokrog.

V sklopu darilnih paketov SelectBox lahko v Mamini Mazi učinkovito poskrbiš za svoje telo s posebej prilagojenimi pilates vadbami, kot tudi z individualno masažo primerno za čas nosečnosti ali takoj po porodu. Ob tem vama bodo na voljo tudi brezplačna predavanja za bodoče starše, kjer vaju prijazna in mlada ekipa vodi skozi zdravo nosečnost.

Da boš zadostila vsem vprašanjem, ki ti rojijo po glavi in da bo tudi tvoje ali prijateljičino malo bitjece tista prava »mamina maza«, hitro odklikaj TUKAJ >> in si preberi več.

City joga center

Si na poti prve nosečnosti in te ob sicer veselem pričakovanju včasih prevevajo skrbi, kaj natanko te čaka in kako se boš znašla v tej popolnoma novi vlogi?

Potem je čas, da si vzameš čas zase ter poskrbiš za svoje notranje ravnovesje in mir. Da se boš tega lotila najučinkovitejše, izberi darilni paketek SelectBox in se odpravi City joga center, kjer te bodo usposobljeni specialisti vodili skozi vse postopke tega tisočletnega sproščujočega rituala. Si vedela, da je joga sestavljena kar iz 5 načel? In da jo nekateri imenujejo za znanost življenja?

Da bi vse to občutila tudi na svoji koži, našla svoj mir in bila res pripravljena na vse, kar te čaka, za celotno ponudbo odklikaj TUKAJ >>. Mi pa verjamemo, da boš v svoji novi vlogi gotovo zasijala!

Center zdravja v Zagrebu

Si bila vedno bolj zagovornica naravnih pristopov in sožitja z okoljem? Ker se med nosečnostjo dogajajo mnoga hormonska nihanja, ki vplivajo tudi nate, pa zagotovo želiš vedeti kako lahko v sožitju z naravo poskrbiš tako za telesno, duševno kot tudi čustveno ravnovesje!

Center zdravja v Zagrebu je pravo središče lepote in pozitivne energije – nekaj kar mora tvoje malo razvijajoče bitje začutiti že v trebuščku. Izberi darilni paketek SelectBox in se prepusti naravnim metodam s holističnim pristopom, kjer se boš lahko razvajala v variacijah kitajskih masaž, na voljo pa je tudi prav posebna terapija za nosečnice, ki te bo sprostila in napolnila s pozitivno energijo.

Če si želiš kvalitetno poskrbeti za svoje zdravje in boljše počutje, vse o ponudbi izveš TUKAJ >>. Lahko pa darilni paket SelectBox podariš tudi svoji prijateljici ali sestri.

Zen Garden, Ljubljana

Ali veš kakšen je občutek, ko se tvoje telo umiri do te mere, da se zdi, kot da se um in fizično telo ločita in lahko določeno situacijo opazuješ skozi oči objektivnega opazovalca? Občutek, ko končno do potankosti zaznaš svoj notranji glas, svoje občutke in želje …

Prepusti se strokovno usposobljenim inštruktorjem Zen vrta, ki te bodo popeljali skozi zdravilne in sproščujoče meditacije, ki te bodo na novo spoznale s spreminjajočim telesom in majhnim rastočim življenjem v tebi. S pomočjo meditacijskih tehnik boš izboljšala tudi umske sposobnosti, zmanjšala stres ter psihično ali fizično bolečino.

Da boš kar najlažje dobila kombinacijo najbolj primerno zate, izberi darilni paketek SelectBox in se preizkusi v vadbi Vinjasa joge ali Pranayama tehniki.

Bi se želela poleg tega izobraziti tudi na področju zdravega načina življenja in prehrane? Tudi to lahko dobiš v ponudbi, ki se skriva TUKAJ >>. Darilo je primerno za vse nosečnice! Navdušene boste!

SelectBox je prava oaza adrenalinskih doživetij, wellness tretmajev, gurmanskih doživetij, luksuznih kratkih počitnic in še mnogo drugega. Zakaj je SelectBox drugačen od drugih daril? – Zaradi načina darovanja! Z darilnim paketom SelectBox obdarovancu podarite nepozabno doživetje po njihovi lastni izbiri. Svobodno lahko izbirajo med pestrim naborom kar 1800 doživetji, zato je SelectBox darilni paket, s katerim zagotovo ne boste zgrešili. Oglejte si pestro ponudbo, ki zajema 26 različnih darilnih paketov in opazujte navdušenje svojih obdarovancev!

Avtor: Uredništvo Nosečke

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki