“Ponosni smo, da so naši izdelki za dojenčke del posebnih trenutkov, najsi gre za kopanje v peneči kopeli ali ljubkovanje pred spanjem. Naši izdelki, od kopeli in šamponov No More Tears® do klinično dokazanih blagih losjonov in olj, bodo ob času vaše rutine za kopanje in spanje zagotovo zadovoljile tako vas kot tudi vaše najmlajše. Izbiramo samo visokokakovostne sestavine, ki so blage za dojenčka. Zato smo zavrnili več kot 400 sestavin, ki niso ustrezale našim standardom najboljšega za dojenčke Best for Baby™.

Včasih imajo dojenčki težave s spanjem, in dober spanec se lahko začne s časom za kopanje. Naša kolekcija Bedtime vsebuje pomirjujoče NaturalCalm® izvlečke, da ublaži čute vašega dojenčka in ga pomiri pred spanjem. Ta kolekcija je hipoalergena (zasnovana, da zmanjšuje možnost pojava alergij) in brez barvil, parabenov in sulfatov ter jo lahko uporabite kot del naše klinično dokazane rutine ob času za spanje, Bedtime.

Zavedamo se koristi prednosti dobrega nočnega spanca. Zato smo razvili edino rutino, ki klinično dokazano pomaga vašemu dojenčku do boljšega spanca. Pred spanjem dojenčka razvajajte s toplo kopeljo z dodatkom JOHNSON’S® Bedtime kopeli. Potem kožo nežno zmasirajte z našim JOHNSON’S® Bedtime losjonom ali oljem, in nadaljujte z nežnim uspavanjem. Linija izdelkov Bedtime s pomirjajočimi izvlečki NaturalCalm™ je namenjena rutini za lahko noč, ki klinično dokazano pomaga, da dojenček zaspi hitreje in spi dlje časa.”


Naučite se naše Bedtime rutine v treh korakih ob času za spanje dojenčka

Z našo edinstveno Bedtime rutino v treh korakih ob času za spanje dojenčka, bo večerna nega dojenčka mirna in prijetna. To je prva in edina rutina, ki klinično dokazano v enem samem tednu pripomore k boljšemu spanju dojenčkov. Poglejte si nekaj nasvetov in trikov, kako dojenčku pomagati zaspati.

1. korak: Topla kopel

Čas za kopanje je odličen način za začetek rutine vašega dojenčka pred spanjem. Uporabite izdelek za kopanje dojenčka, ki ima prijeten in domač vonj, kot je Bedtime kopel.

2. korak: Nežna masaža

Pomirjujoča masaža dojenčka je čudovit način, da se bo vaš malček počutil varen, ljubljen in pripravljen na spanje. Masaža vam lahko pomaga tudi prepoznati in se odzvati na govorico telesa vašega dojenčka in je izvrsten način, da se bo vaš malček počutil varno. Uporabite losjon za dojenčke s sproščujočim vonjem, kot je Bedtime losjon, da malčka pred spanjem pomirite.

3. korak: Mir in tišina

Čas je, da ga uspavate z nekoliko miru in tišine. Poskrbite, da bo ozračje mirno in prijetno. Dojenčku pomagajte, da se še bolj sprosti, s tem da mu berete, ali pa zapojete ali zaigrate uspavanko:

https://www.youtube.com/watch?v=VKeYoDLUWFQ

 


Kadar bolje spi dojenček, bolje spijo tudi starši.

Vabimo vas, da na spletni strani www.johnsonsbaby.si pobrskate po izdelkih za dojenčke podjetja JOHNSON’S® in si oglejte klinično dokazane formulacije, ki so 100-odstotno nežne ter brez barvil, parabenov in sulfatov.  Formulirano tako, da zmanjša tveganje za alergije.

Članek pripravili Johnson’s strokovnjaki 

Avtor: Uredništvo Nosečke

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki