Za vas smo testirale Uriage Bebe 1er Eau otrokovo prvo vodo za čiščenje, ki je za na pot odlična alternativa vlažilnim robčkom z dišavami in dodatki za njihovo obstojnost. Vodica se nam je zdela zaradi tega zanimiva in testirali smo njeno učinkovitost.

Kategorija:

Higiena dojenčka.

Opis izdelka:

Otrokova prva voda za čiščenje vsebuje pomirjujočo termalno vodo Uriage in je obogatena s sestavinami za vlaženje in mehkobo kože. Njena izredno mehka čistilna osnova nežno odstrani madeže in umazanijo, koža pa je po uporabi čista, mehka in nežno dišeča. Uriage termalna voda v kombinaciji z aloe vero pomirja občutljivo otroško kožo. Izdelek je primeren za obraz, telo in plenično področje. Ne vsebuje alkohola in je hipoalergena.

Uporaba:

Nanesite na kožo z bombažno blazinico ali bombažnim robčkom. Ne izpirajte.

Ocene uredništva Nosečke:

Kot obljubljajo proizvajalci je koža po uporabi resnično očiščena in prijetno odišavljena. Tekstura in brezbarvnost je enaka vodi, kot že samo ime “čistilna voda” pove, a v praksi se je to izkazalo za malenkost nepraktično, saj je potrebno pri čiščenju in negu dojenčka včasih kar malce pohiteti, zaradi česar se lahko nekaj vode polije. Zaradi tega smo učinkovitost ocenili s 4. Mogoče bi bila različica s teksturo gela še boljša. Pohvaliti pa moramo embalažo, saj 1-litrsko pakiranje ostane za dlje časa, s čemer prispevamo k manj zavržene embalaže.

Učinkovitost 4/5
Vonj 5/5
Tekstura 4/5
Embalaža 5/5
Skupna ocena 4,5/5

 

 

 

URIAGE

Mnenja drugih uporabnikov (ocena 4/5):

 

Tiago Pulido (5 / 5):
“Čudež za dojenčkovo ritko – Ta izdelek je odličen za hude plenične izpuščaje, ko so celo robčki za dojenčke pregrobi. Super izdelek nežnega vonja, po katerem dojenček prijetno diši. Uriage vodo uporabljamo z vpojno gazo, v našem gospodinjstvu je postala nepogrešljiva.”
vir: Amazon


Amandine (5 / 5):
“Odličen izdelek – S tem izdelkom vsako jutro umijem dojenčkov obraz. Je nežen za kožo (dojenček ima občutljivo suho kožo), poleg tega prijetno diši. Je tudi eden redkih izdelkov, ki ni škodljiv otrokovi koži. Priporočila bi ga tudi ostalim.”
vir: Amazon


Luis Costa (5 / 5):
“Najboljša čistila voda – To je nedvomno najboljša čistilna voda za dojenčke. Diši čudovito, kožo pa učinkovito očisti.”
vir: Amazon


Berbescu Cristina (4 / 5):
“Ta izdelek sem naročila, ker sem zaupal znamki Uriage, vendar nisem 100% zadovoljna. Voda ima ugodno ceno v primerjavi s tistimi, ki jih najdete v trgovinah, pakiranje je zelo priročno, vendar se mi vonj zdi nekoliko premočan. Na začetku sem se ga bala uporabljati, ker ima moja deklica zelo občutljivo kožo, a smo bili pozitivno presenečeni, da ni povzročila nobenih alergijskih reakcij. Ocenila sem s 4 zvezdicami, ker je po mojem mnenju vonj nekoliko preintenziven za izdelek, uporabljen pri otrocih.”
vir: Amazon


Neimenovan (5 / 5):
Ta izdelek imam rad zaradi nežnega občutka na koži in zaradi njegovega vonja. Uporabljam ga za čiščenje obraza, rok in ob menjavi plenic. ODLIČNO.”

vir: Amazon


Sestavine:

Uriage Thermal Spring Water, Aqua, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, PEG-80 Glyceryl Cocoate, Parfum (Fragrance), Cetrimonium Bromide, Polyaminopropyl Biguanide, Aloe Bardensis Leaf Extract, Citric Acid.


Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki