Mamice in nosečke še predobro vemo kako draga so nosečniška oblačila. Niti ne ne vemo zakaj, a tako pač je?! Sama sem vedno kupovala pajkice, ki so mi v nosečnosti vedno najbolj koristile in v katerih sem se vedno dobro počutila. Oblačila kot so majice in puloverji, pa sem kupila raje kar na navadnem oddelku za ženske in sicer v malo večji številki. 

Glede zimske nosečniške bunde, tu pa lahko bankrotiraš. Noro nabite cene, za oblačilo ki bi ga nosila par mesecev. Sama sem bila noseča 2x in obakrat v zimskem času in prav takrat sem prišla do ideje kako preživeti zimo brez nosečniške bunde.

Obožujem over size plaščke, zato so mi skozi nosečnost res prav prišli. Počutila sem se modno, udobno in še toplo. Kombinirate ga z velikimi pletenimi šali, ali pa čez njega vržete udoben pončo.

Nosečke, pokukajte v svoje omare in mogoče le najdete tisti over size plašček, ki vas bo spremljal to nosečnost in mogoče celo vse nadaljne.

Odlična izbira so tudi pletenine, ki so prijetne na dotik in trebuščku dopuščajo svobodo, hkrati pa boste v njih tudi odlično izgledale.


Avtor: Aleksandra Šefran, www.modernamama.si

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki