Nosečnost je eno najbolj čudovitih obdobij v življenju, obenem pa tudi čas, ko se marsikatera bodoča mamica sooči z vprašanji, kako v veselem pričakovanju sebi in otroku ponuditi najboljšo nego. Pri dm drogerie markt Slovenija smo s to mislijo zasnovali paket MOM to be, v katerem boste našle kozmetične izdelke in kakovostne dodatke za razvajanje, s katerimi bo to razburljivo obdobje še lepše in bolj prijetno.

Ekskluzivni paket za bodoče mamice dm MOM to be poleg izdelkov za razvajanje in nego vsebuje tudi knjižico za nosečnice s številnimi ugodnostmi in nasveti, zato je primerno darilo za nosečnice v vseh obdobjih, še posebej tiste, ki ste veselo novico šele izvedele.

Paket je pakiran v uporaben nahrbtnik, zato vam bo prišel prav tudi po porodu. V njem boste našle kakovostne izdelke za razvajanje in nego: Frosch Senses Sensitive Aloe Vera gel za prhanje, MOM Natural 100 % naravno maslo proti strijam Kozmetike Afrodita, BetterYou vitamin D 3000 i.e v pršilu, Balea higienski gel za roke z antibakterijskim učinkom, Mixa hranilno kremo za roke, Oral-B zobno kremo, Carefree ščitnike perila in Violeta We care robčke za intimno nego.

Pri dm pa nismo pozabili niti na kozmetiko, zato boste še dodatno zasijale s Catrice Clean ID Full Lash Volume maskaro za trepalnice in trend IT UP rdečilom za ustnice. Da bodo prvi koraki še lažji, pa smo dodali tudi dm knjižico Ugodnosti za nosečnice, kjer boste bodoče mamice našle številne nasvete in kupone s popusti za nakup izdelkov zase in dojenčka. 

Nad nahrbtnikom MOM to be, ki je od 1. junija na voljo v omejeni količini za samo 14,99 € v vseh dm prodajalnah in dm spletni trgovini, je navdušena tudi vplivnica Lara Koren Nastran, ki bo kmalu že tretjič postala mamica.

V dm so nosečnicam in mladim staršem na voljo številne ugodnosti!

Avtor: Uredništvo Nosečke

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki