Se je tudi pri vas že začelo? Zaradi otoplitve so se po vsej Sloveniji že pojavili komarji. Ni mamice, ki ne bi potožila glede pikov in srbenja.

Ker ste prav ve, naše drage bralke, pretekli mesec izbrale ZANZI, kot TOP izdelek za zaščito pred piki (več o izboru si lahko preberete v tem članku), smo se obrnili na produktno vodjo linije FITOBIMBI, go. Kelly Prodan Lukežič, ki je tudi sama mlada mamica in smo jo povprašali, kaj je tako posebnega pri Zanziju, da je tako priljubljen.

“FITOBIMBI ekipa je zelo počaščena, da je Zanzi pridobil laskavi naziv TOP izdelek za zaščito pred piki 2018. Ob tej priložnosti, bi se v imenu celotne ekipe rada zahvalila vsem mamicam, ki zaupajo in uporabljajo ZANZI. V zahvalo lahko v naši spletni trgovini z uporabo kode “NOSEČKA”, prejmete 15% takojšnji popust na izdelek ZANZI. Poleg tega je poštnina brezplačna.

Ker je dobrobit otroka na prvem mestu in ker je odgovornost kako pomagati otroku, ki ni pomanjšan odrasel, velika, brez skrbi uporabljam v poletnih mesecih za zaščito pred piki FITOBIMBI Zanzi . Naravna linija FItobimbi blaži najpogostejše težave naših najmlajših. Je plod več kot 40 letnih raziskav na področju fitoterapije. Učinkovitost vsakega izdelka dokazujemo z ekspertnimi študijami, zadovoljstvo pa nam vedno znova in znova izkazujete vi, zadovoljni uporabniki. Linijo bogatijo varni, učinkoviti in naravni izdelki, narejeni po tradicionalnih recepturah naših babic, z uporabo najsodobnejše tehnologije, pod bujnim očesom najboljših strokovnjakov fitoterapije. Zanzi je eden bolj poznanih proizvodov iz linije in trenutno najbolj aktualne glede na letni čas. Ker gre za medicinski pripomoček je dokazano učinkovit pri zaščiti pred piki, a hkrati neškodljiv, saj ne vsebuje zdravju škodljivih snovi kot so DEET in ne spada med biocide. Svoja otroka zato brez slabe vesti mažem kar na vsaki dve uri. Tako preživimo mirne dni in noči. Deluje na osnovi eteričnih olj limonske trave, krvomočnice, verbene in sivke tako, da tvori zaščitni biofilm, ki kožo neguje in jo zaščiti pred piki. Preizkušeno izdelek ne masti in ne pušča madežev.

V kolikor imate konkretno težavo ali individualno vprašanje, vam bomo z veseljem odgovorili. Pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 12 77.”

Kelly Prodan Lukežič, produktna vodja blagovne znamke FITOBIMBI in FITOMAMA


Koda za 15% popust: NOSEČKA

Za nakup Fitobimbi ZANZI pršila s 15% popustom pojdi na spodnjo povezavo in uporabi kodo “NOSEČKA”:

https://fitobimbi.wixsite.com/fitobimbizanzi


Avtor: Uredništvo Nosečke

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki