Pomlad že čutimo, poletje je blizu! Sončni žarki vse bolj grejejo, s tem pa se povečujejo tudi aktivnosti na prostem, ki prinašajo veselje našim najmlajšim. Otroci že nestrpno pričakujejo igre v naravi, a ker nosijo manj oblačil, so njihova nežna telesa bolj izpostavljena soncu in škodljivim insektom, kot so klopi in komarji.

Koža otrok je znatno tanjša in občutljivejša kot koža odraslih, zato jim nudi manj zaščite pred škodljivimi zunanjimi vplivi. Otroci imajo tudi slabše razvit imunski sistem, kar povečuje njihovo nagnjenost k alergijskim reakcijam in kožnim vnetjem. Poleg tega imajo otroci manj melanina, kar jih dela bolj ranljive za škodljive učinke UV-žarkov, njihova koža pa hitro absorbira različne snovi iz okolja. Zato je izbira prave zaščite za njihovo kožo izredno pomembna.

V Tosami smo zato poskrbeli, da bo izbira zaščite za vaše najmlajše naravna in varna. V naši otroški blagovni znamki to.to smo razvili dva nepogrešljiva izdelka za poletje: otroško kremo za zaščito pred soncem SPF50 in naravno zeliščno pršilo proti klopom in komarjem. Oba izdelka sta plod sodelovanja z zeliščnim posestvom Cvetka, kjer gojijo preko 60 vrst zelišč in jih uporabljajo za izdelavo naravne kozmetike.

Otroška krema za zaščito pred soncem to.to z zaščitnim faktorjem SPF50 vsebuje naravne mineralne filtre, ki ne pronikajo v kožo, temveč delujejo mehansko, odbijajo svetlobo in ščitijo kožo pred škodljivimi UV-žarki. Krema je prijazna do kože, ne povzroča fototoksičnih ali alergijskih reakcij in je ne draži. Zahvaljujoč sestavinam, kot sta mangovo in jojobino olje, krema kožo mehča, hrani in pospešuje njeno regeneracijo. Primerna je tako za otroke kot za odrasle, še posebej za tiste z zelo svetlo poltjo, ki so na soncu hitro opečeni.

Izkoristite Nosečkin 15% popust na vse to.to izdelke s kodo: NOSEČKA15

Naravno zeliščno pršilo proti klopom in komarjem to.to je izdelano na vodni osnovi iz izvlečkov in eteričnih olj zelišč, ki učinkovito odganjajo insekte. Pršilo je ekološko certificirano, vegansko, prijetnega vonja in ne pušča sledi na oblačilih. Zaščita traja do štiri ure, nato pa je potrebno pršilo ponovno nanesti. Primerno je za otroke starejše od dveh let in za uporabo v celotni družini.

To.to krema za zaščito pred soncem SPF50 z mineralnimi filtri je primerna od 0+ let dalje, pršilo proti klopom in komarjem 250 ml pa od 2+ dalje, če pršite neposredno na kožo ali oblačila, ker lahko vnesejo v usta. Za mlajše od 2 leti pa popršite po oblačilih ali vozičku.

Oba izdelka sta naravna in imata BIO CERTIFIKAT ter certifikat VEGAN.

Izdelka sta že na voljo na policah trgovin Tosama in na spletni strani tosamashop.si, kjer lahko poskrbite za varno in prijetno poletje vaših najmlajših.

Izkoristite Nosečkin 15% popust na vse to.to izdelke s kodo: NOSEČKA15

Avtor: Uredništvo Nosečke

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki