ǀ NOVO ǀ Priljubljeni personalizirani paketi Kozmetike Afrodita za najmlajše so vam odslej na voljo v izpopolnjeni različici! V čudoviti, prav tako personalizirani, darilni škatli. Slednja je idealna za shranjevanje dojenčkovih prvih spominov, utrinkov posebnih dogodkov in drugih dragocenosti iz najzgodnejšega otroštva.

Paket vsebuje negovalne uspešnice Baby & Kids Natural z izpisanim imenom malčka in ljubko kartico za vaše osebno posvetilo. Predstavlja čudovito darilo ob rojstvu, rojstnem dnevu, drugi posebni priložnosti ali pa kar tako. Je darilo s povsem osebno noto. Uporabno, a hkrati tudi zelo posebno. ♥

Na voljo v 3 različicah:

  • za dojenčke (0─2 let),
  • male princeske (2+) in
  • nadobudne malčke (2+).

Izbrane negovalne formule so dermatološko, pediatrično in oftalmološko testirane. Ne vsebujejo parafina, silikonov, barvil in SLS/SLES-a. Ustvarjene za dragocene trenutke nežnosti, preko katerih se plete prav posebna vez, ki traja skozi vse življenje.

Ekskluzivno na voljo v spletni trgovini Kozmetike Afrodita: webshop.afroditacosmetics.com.

Kaj vsebuje Afroditin Personaliziran paket za dojenčke

Baby Natural ŠAMPON & KOPEL z imenom dojenčka

Nadvse nežna negovalna formula z oljnim kompleksom in bisabololom za vsakodnevno umivanje občutljive dojenčkove kože in lasišča. Z dodanim eteričnim oljem lavande, ki malčke zaziblje v miren spanec. Brez solzenja in draženja oči: oftalmološko dokazano.

Baby & Mom Natural 100 % NARAVNO MAZILO z imenom dojenčka

Certificirana, 100 % naravna formula za optimalno zaščito pleničnega predela, bogato nego dojenčkove kože obraza in telesa ter zaščito kože pred mrazom in vetrom. Z ekološkim kakavovim in karitejevim maslom ter deviškim, hladno stiskanim oljem jojobe in kokosa. Dermatološko in pediatrično preizkušeno. Idealno tudi za nosečnice in mamice po porodu: za zmanjšanje in korekcijo strij.

Baby & Mom Natural MANDLJEVO OLJE z imenom dojenčka

Certificirana, 100 % naravna formula za bogato nego, nežno masažo ter zmanjšano pojavnost temenc. Primerna tudi za nego v času nosečnosti in po porodu: za preprečevanje in korekcijo strij. Dermatološko testirano.

Baby & Mom Natural DARILNA škatla z imenom dojenčka

Vse negovalne izdelke v paketu vam dostavijo skupaj s čudovito, prav tako personalizirano, darilno škatlo, ki je idealna tudi za nadaljnjo uporabo: za shranjevanje dojenčkovih prvih spominov, utrinkov posebnih dogodkov in drugih dragocenosti iz najzgodnejšega otroštva.

Baby & Mom Natural KARTICA za osebno posvetilo

Dobre želje in misli lahko na kartico vpišete sami, ali pa vam vaše sporočilo natisnejo.

Za popolno presenečenje lahko personalizirano darilo pošljete tudi neposredno na naslov obdarovanca. 

Gre torej za darilo s povsem osebno noto. Uporabno, a hkrati tudi zelo posebno.


Preberi še: 

Avtor: Uredništvo Nosečke

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki