Vsaka nosečnost je nekaj posebnega, poteka drugače in vpliva na vsako žensko po svoje. Hormoni, fizične spremembe, spomini … Spodaj si preberi in razmisli, kam spadaš, tako se boš lažje odločila, kakšne fotografije potrebuješ. Bodo profesionalne, ali bo zanje poskrbel partner?

Močna in čudovita – zaslužim se počutiti kot boginja

Ni skrivnost, da je nosečnost posebno obdobje. Obdobje v katerem se dogaja nekaj neverjetnega, lahko rečemo kar čarobnega. V tvojem telesu raste novo človeško bitje. Tvoje srce bije v tem času za dva ali več. Vse te mini spremembe na telesu poskrbijo, da na koncu lahko v naročje s partnerjem objameta svojega otroka, zakaj jih ne bi zabeležila. Ko boš pogledala fotografije čez nekaj mesecev, ali let boš videla, kako močna in čudovita si bila.

Si že zasledila, da si lahko privoščiš kombinacijo boudoir in nosečniškega fotografiranja, ki ravno te spremembe ujame. Celotna izkušnja pa je za pravo boginjo.

Vir: www.sanja-visuals.si

1 + 1 = 3

Vajino življenje se bo spremenilo. Če je to vajin prvi, tretji,ali peti otrok, z novim dojenčkom zagotovo sledijo spremembe. Vsaj v nekem obdobju se bo vse vrtelo okoli malčka. Vsako obdobje je po svoje čudovito in zakaj ne bi zabeležila skupnih trenutkov v naravi v objemu drug drugega, preden se vama pridruži novorojenček. Nežnost, objemi, vidva in ti z mislijo na novo obdobje. Vse te trenutke sreče, bosta še dolgo lahko obujala ob ognju, ko bo malček spal. Fotografi pa vaju vedno povabimo na čudovito lokacijo, tako, da je ustvarjanje še bolj posebno.

Vir: www.sanja-visuals.si

Kdaj se je v nosečnosti najbolje fotografirati?

Če si želiš slediti spremembam, potem vsaj enkrat na mesec pritisnita s partnerjem, prijateljico ali izbranim fotografom vse te mini spremembe. Mogoče, lahko pripravita celo časovnico rasti trebuščka. V primeru, da se želiš fotografirati le enkrat, svojim strankam, priporočam med 28. in 34. tednom, saj je ravno takrat pri večini nosečk to obdobje najbolj luštno.


Avtor: Sanja’s Visuals; www.sanjas-visuals.si/druzina


Preberi še:

Avtor: Uredništvo Nosečke

Pomembno obvestilo: Informacije na spletni strani Nosecka.net niso nadomestilo za posvet z zdravnikom! Spletna stran Nosecka.net je namenjena zagotavljanju splošnih informacij, ki v nobenem primeru niso prilagojene za posebne namene, zahteve ali potrebe posamezne osebe. Več informacij v Splošni pogoji.

Podobni članki